ערב טוב לכוללללםםם :)

t@gel

New member
ערב טוב לכוללללםםם :)

מה שלומכם היום? אני אחלה, וזה די מדהים, כי היה לי יום עבודה קשה מאוד...ואתם יכולים לשאול את גיתית...היא דיברה איתי שעה בטלפון בצהריים והיא עדה שסבלתי... חוצ`מזה, שהיה יום חם מאוד...ממש שרב, אני מקווה שכולכם שתיתם מספיק, או שלפחות, שתיתם יותר ממני, כי אני לא מרשה התייבשויות כאן :) אני כרגע כותבת לכם תוך כדי אכילת מנה של פתיתים ברוטב...האמת...לא הכי טעים, אבל שיהיה, התחייבתי שאני אוכלת ארוחת ערב...אז אני עונדת בהתחייבויות שלי. זהו, חם לי בפה עכשיו... אני הולכת לענות על הודעות... לכו לשתות מים ....רק שלא תתיבשו לי... אוהבת המון...אני

רוני_(-:

New member
ערב טוב!

מה זה `תשתו יותר ממני`? זה רומז על העובדה שלא שתית הרבה או שאני פשוט מדמיינת? כי אם כן, לכי לשתות עכשיו, או שיהיה לך עסק עם רוני(וזה לא יהיה טוב!)! אוהבת, רוני

תרנגולת

New member
ערב טוב אמא`לה..

שמחה שאחלה לך למרות היום עבודה הקשה. אויש, עכשיו את מעירה אותי לזה שאני שותה קפאין.. זה מיבש.. אחרי מה שעשיתי היום זה לא טוב. עוד מעט הולכת לשתות. שמחה שאת אוכלת (אם כי אני די חשדנית בנושא ולא מרשה לעצמי להאמין לגמרי). תשתי גם את מיים חומד.. היום ערב יום השואה 8-( . בכל אופן.. מקווה שיהיה לך ערב נהדר. אני אוהבת אותך.. את יודעת.

למעלה