ערב טוב לכולכן

לולי72

New member
ערב טוב לכולכן

רציתי רק לספר לכן שהיום שלחתי מכתב תלונה לרופא הנשים שלי (לשעבר), כתבתי לו אתמול, לאחר חודש מהלפרסקופיה (בתה"ש אצל סוריאנו) והיום אחותי נתנה לו את המכתב ביד. לא אלאה אתכן, רק כתבתי לו שאני כועסת ומאוכזבת על אי ההבחנה שלו ועל המשפטים המטומטמים שאמר לי כשהתחילו הכאבים ובאתי אליו כגון: "כשתיכנסי להריון כל הכאבים יעברו" (לא נכנסתי עדין להריון וגם הכאבים לא עברו (נכון ללפני הניתוח), "יש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים" "זה לא גינקולוגי" - וזה עוד רופא מומחה. את המכתב הפניתי גם למנהל המרפאה, גם למנהל המינהלת (של קופ"ח), למנהל המחוז וכן למשרד הבריאות, ואני מקווה שמטופלות אחרות שלו יזכו לטיפול נאות יותר. בשורה האחרונה למכתבי כתבתי: "אני אליך לא אגיע יותר". ושרק יהיו לנו בשורות טובות ורופאים שלא חושבים שהם אלוהים ושעושים ככל יכולתם על מנת לנסות ולעזור לנו ולהקל עלינו.

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד

אישה בממוצע תיפגש עם |7 רופאים עד שתאובחן כחולה באנדומטריוזיס. עד אז היא נידונה להיפגש עם רופאים שבואינג היטיבה להגדיר כ"פועלים עם תג". כנראה הרופא שלך (לשעבר) נמנה עליהם. טוב עשית שכתבת לו את אשר על ליבך בעבור כל הסבל שאת עברת. הלוואי והמכתב שלך ימנע מנשים אחרות את הסבל. הלוואי.

sivic10

New member
הרומן שלי עם הכללית

גם אני התלוננתי על רופאה שלא היה לה מושג מהחיים שלה. אני אגיד לך מה הבעיה בקופת חולים כללית : לפי מה שהבנתי הם לא יכולים לעשות כלום עם התלונה עד שמגיעות עוד תלונות. יש מספר מסויים של תלונות שצריך להצטבר ורק אז הם פועלים בנושא. אני די התאכזבתי מהם בעניין הזה. צעקתי שם שמחר תבוא מישהי עם עוד בעיה חמורה והרופאה הסתומה תגיד לה שהכל בסדר ושהיא הוזה! זה לא ממש עזר לי.. מקווה שאצלך זה כן יעבוד והם יעשו משהו עם הרופא הזה

סדני

New member
אני חושבת שככל שירבו הפניות

לקופת חולים כללית עם העתק לכל הגורמים אז תהיה התייחסות.

galim29

New member
לא רק קופ"ח כללית../images/Emo4.gif

לא רק כללית. לי היו המון בעיות עם מכבי. זה משהו גורף...

למעלה