meiritamir
New member
ערב טוב לכולכם...
שלום אנשי פורום "שמיניסטים" יקרים... מה שלומכם? אני טמיר, מהרצליה (לא פיתוחניק), מסיים יב' השנה - בשעה טובה ומוצלחת. ניהלתי פורום בקהילות וואלה! (עדיין מנהל) - היות והאנשים שם קצת קטנים ממני ונושאי השיחה שם לא בראש מעייני - החלטתי להצטרף לפורומכם הנחמ. מקווה שתקבלו אותי
בכל מקרה, אני באוגוסט בן 18. אוהב מאוד ספורט (בעיקר כדורסל וריצות), מאוד מאוד אוהב לנגן בגיטרה הסקסית שלי, וכמובן, כמו שהחתימה שלי בוודאי ברורה - אוהב לשמוע מטאל על רוב סוגיו - פרט לבלאק ודברים אגרסיביים שאינם ממש נחשבים למשהו מלודי בעיניי. הלהקות האהובות עליי (מקווה שזה אומר למישהו משהו), בנוסף למטאליקה, איירון מיידן והלהקות היותר מיינסטרימיות במטאל: Symphony X, Sonata Arctica, Kamelot, Adagio, Primal Fear, Slayer, Dream Theater, Testament, Sinergy, Yngwie Malmsteen, In Flames, Racer X, Stratovarius ועוד רבים וטובים. מה אני עושה בזמני הפנוי אתם שואלים? אז בנוסף למוזיקה, גיטרה וספורט, אני כותב שירים, כמובן שרואה טלויזיה, באינטרנט, ולומד (איך אפשר שלא בתקופת הבגרויות...גרררר). אז אחרי ההרצאה הזו, שאני מקווה שלא הייתה יותר מדי... איך נאמר - מורתית- אסיים את דברי בלילה טוב וחלומות רטובים לכולכם... מחר צריך ללמוד למתכונת במתמטיקה - האימה! מצורפת תמונה שלי עם הגיטרה הסקסית שלי, לכל המעוניין/ת. בהצלחה לכל אלה שעושים מתכונת או בגרות מעבדה בביולוגיה מחר, דרך אגב. טמיר.
שלום אנשי פורום "שמיניסטים" יקרים... מה שלומכם? אני טמיר, מהרצליה (לא פיתוחניק), מסיים יב' השנה - בשעה טובה ומוצלחת. ניהלתי פורום בקהילות וואלה! (עדיין מנהל) - היות והאנשים שם קצת קטנים ממני ונושאי השיחה שם לא בראש מעייני - החלטתי להצטרף לפורומכם הנחמ. מקווה שתקבלו אותי