ערב טוב לכווולם

ערב טוב לכווולם

אני בסטטוס הזה שנה וחודש האם כאן אמצא לי מנוחה לנפשי?. היתכן דבר כזה מנוחה לנפש?? נפשי זועקת איי איי אויי אויי יחזקל

בוקר טוב

האם אנחנו מחפשים מנוחה לנפש? נפשינו לפעמים בוכה .. לפעמים כואבת איי אויי ... אבל , יודעת גם לשיר ולשמוח ... בחיינו דרים יחדיו רגעי כאב ,געגוע , ורגעי אושר ושמחה ... ונשיר בקול גדול לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב לשיר אותו בכח, לשיר אותו בכאב לשמוע חלילים ברוח החופשית ולהתחיל מבראשית."(נעמי שמר ).. יחזקל , אף אחד לא הבטיח לנו שהחיים הם פקניק .. אבל תמשיך לשמח אנשים ... לצחוק ולהצחיק ... אודה כל יום על מה שיש לך ... והנפש תזקיר לנו ...איי איי אוייי ...
טלי

מיק41

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכם

מיכל, שמחה לראות שנהנית אתמול. מתחילה את היום, סידורים אחרונים..... הרוב כבר מסודר. תודה לכולכם יהיה המשך יום נפלא מיכל

אתי161

New member
בוקר טוב

איני יכולה לענות לך על השאלה האם כאן תמצא מנוחה לנפשך, כי גם לי לא ברור עדיין , אם תיתכן בכלל מנוחה לנפש, אבל אני מקווה שלפחות תמצא אוזן קשבת ותמיכה מאנשים שונים - שכולם נמצאים באותו מצב......באותה מערבולת.....אשמח לעזור אם אתה מעוניין. תהיה חזק, אתי

לורי60

New member
תשובה ליחזקאל

מנוחה לנפש כולנו מייחלים לזה. טוב שניכנסת לפורום הזה כי כולנו פה באותו מצב ואני מקווה שייקל עליך אם תיצור קשר עם חברי הפורום ותיעזר בהם. מי ייתן וייקל לך לורי

לבנדר3

New member
למנגר ושר

כן מכירה את הכאב והוא ללא נשוא אתה צודק,אבל הטבע הוא אוד מתוחכמם ודואג לזה בצורה מסויימת באיזה שהוא שלב,אנחנו מפסקים להלחם אנחנו ניכנעים לפצע ,כן זה פצע מדממם ומכאיב,אבל כדי שלא נדמם למוות הטבע דואג לזה שהכאב יכהה ברמה מסויימת,ומדי פעם יפתח ויסגר בחזרה אם יש לך ילדים בשבלם וגם בשבלך תחפש דרך להקל על הכאב חזק ואמץ

yamkachol

New member
משתתף בצערך, מנגן ושר,

לא יודע אם תמצא מנוחה לנפשך, אבל הקלה סביר מאוד שכן. ממליץ לך , אם מתיאם לך, ללכת לסדנא להתמודדות באובדן. הלכתי לשכזו, כעבור כשנה וחצי מאז היא מתה לנו, והסדנא עזרה לי מאוד לעזור לעצמי. כל טוב לך, ושתדע ימים פחות קשים.

li 3 האחת

New member
ערב טוב לך מנגר ושר...../images/Emo39.gif

הנפש עדין זועקת איי אייי גם אחרי שנה וחמישה...אבל הזעקות נשמעות במרחקים קצת יותר ארוכים מיום ליום.. איש יקר כל אימת שאנחנו ניתן לעצמנו לשקוע זה יהיה קשה מנשוא.. הכאב כרגע מנקודת מבטי לא מרפה אבל עם הזמן לומדת לקבל אותו וללכת לצידו...יש בשביל מי לנסות ולקום להתחזק.. טוב שהצטרפת לפה אנשים חמים ומקסימים שיתנו את כל כולם לתמוך,לשמוע ולהשיא עצות כל אחד ממקומו.. כל שנותר לי לאחל לך שאכן תמצא במהרה מנוח לנפשך..שתהיה חזק נפשית ותראה רק טוב ושלווה.. מחזקת מפה ואשמח לעזור בכל מה שניתן.. ~לי

10RIRI

New member
מנוחה?

להיות עצוב זה מנוחה משמח, להיות שמח זה מנוחה מעצוב . אני רוצה להגיד לך שרק אתה ורק אתה תחליט מתי תהייה לך מנוחה לנפשך, כי כרגע בסטטוס כזה כואב צריך להחליט להמשיך הלאה . -וללמוד לחיות ליד הכאב ולא לאפשר לו לעייף אותנו. בהצלחה!!!!

../images/Emo119.gifנסה להשלים אם העובדה שאת שנעשה

לא תוכל לשנות.ההשלמה תביא מרגוע לנפשך. באופן אישי שיננתי את המנטרה הבאה אלוהים תן לי את השלוה להשלים עם שאיני יכול לשנות. אנא תן לי את אומץ הלב לשנות דברים שביכולתי. ואנא תן לי את החוכמה להבחין בין אלה לבין אלה.

לבנדר3

New member
לחזק מהרוח שלום

גם אני אמצתי את המנטרה שכתבתה היא מקפלת בתוכה הרבה מאוד,כולל את ההבנה למצב תודה מה שלומך ? מקווה שמרגיש טוב במידת האפשר

למעלה