ערב טוב לכוווולם

ערב טוב לכוווולם

מקווה שעבר על כולם יום טוב מועיל ונוח והנה הגיע הערב קצת מייייים חמים בגיגית
טיפה משקה צוף טרי ומוסיקה נעימה אמממ ערב נפלא לה לכווולם רק טוב!!!

../images/Emo3.gif

לא יודעת איפה כולם, איש איש ובחירתו. אני יצאתי חזרתי באתי עפתי ועכשיו כמה שעות מול המחשב להכין משהו "קטן" למחר ואחר כך טיסת כיבוי אורות. מאחלת לכווולם ליל מנוחה וחלומות זוהרים
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
והנה כבר בוקר זוהרת פלורוצנטית ../images/Emo215.gif

את יודעת ? ... הבקרים נעשו קרירים ... מן קור חודרני ודוקרני . האוויר צלול , בהיר ורואים למרחוק . ואת מעופפת בין בד לבד ... לא מוצאת את התנוחה הנכונה על הערסל . ויום אחד .... עוד תפרשי כנפיים ותנסקי אל על .... ויהיה לך נחמד . בוקר ויום שכולו רק טוב

ניקו 45

New member
ממש ...אבל ממש לא מבין ../images/Emo59.gif

מה קורה בעירך המוזרה והמעושנת ? אנשים יורים בצהרי היום , מכוניות מתפוצצות בכיכר העיר , ומה הדבר הבא ? אלל'ה יסטור .... אז יריתי בו .... בוקר ויום שקט על בירת ארץ דן

ניקו 45

New member
כי איתך ....../images/Emo215.gif

כה טוב ונעים ללכת בשניים , לקטוף כוכבים משמיים , לאכול קרמבו ... פעמיים , כל יום או יומיים . כי איתך זה טוב ונעים , "בשרך" כה רך וטעים , הזהרי בעוברך בערים , אנשים ללא אבחנה שם יורים , עוברי אורח משתאים , תוהים , הם בוודאי לא טועים - כי צפו במעשיהם של ברנשים רעים . כי איתך זה טוב ונעים , ולטעום מעץ הדעת זה מאוד טעים .

paloma blanca

New member
../images/Emo46.gifלא סיכמנו משהו ???../images/Emo215.gif

איפה קרמבואים שלי ????
הקור אכן חודרני ודוקרני
במיוחד בטיול הבוקר שלי עם הכלבה
אכן עירנו המעונת מסוכנת מהברה בחינות. לפני שנה 2מטר מהעבודה שלי הרימו ג'יפ של עבריין. היינו בטוחים שמדובר בפיגוע ...... ואני תוהה לעצמי מה אשם אדם שעבר במקום הנכון בזמן לא נכון ?

ניקו 45

New member
עם כל הכבוד פלומת היונה ../images/Emo113.gif

איתי לא סיכמת מאומה ! היו לך אי אלו טענות שזכו לתגובות כאלו ואחרות אבל ממני לא קיבלת ואף לו קמצוץ מצוץ קצוץ של סיכום והסכמה . כל שיש לי לומר לך בהתחשבות מקסימלית הוא שאהיה בולס בצנעה כמה וכמה קרמבויים . יחד עם זאת מוזמנת לתחרות עולמית של : מיידי (השלכת קרמבויים ) . בטוחני שאת עודפי הכעסים שלך בנוגע לקרמבו תדעי לתעל בהשלכת קרמבו על פרצופיהם של מתחרי התחרות . ההרשמה החלה ואת כבר בפיגור אז קדימהההההההההה .... לידיעתך : למקומות 1,2,3 מןבטחים פרסים מכובדים . צ'אווווווווו במבינה

הקרמבו ניקו ואני../images/Emo3.gif

פלומקלהההה כל הקרמוביים אצלי נה ננני ננננה נה
אהבתי את המילים שלך על הבוקר ניקולההההה
הכי חשוב שבין כל הרעשים הפיצוצים ושאר הרעשים יש פרי הדעת וזה טוב וגם נעים
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
כולם אצלך זוהרת ?../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo8.gif

הריני להודיעך שיש לי ואצלי מאגר בלתי נדלה של קרמבויים חומים במילוי שוקו ווניל . מודה לך כי אהבת ת'מילים . לקט של ניגודים בין המולת הפיצוצים . שיהיה לך אחלה יום רטוב ...

אתה לא מבין הא?

אני עפתי לי אתמול בדיוק הכביש הזה שזה כביש קיצור לבית שלי ופתאום בום טראח המולה ורעש גרררר מזל שיש לי משוש וכנף ומייד הבנתי שזה לא פיגוע אלא חיסול של משפחה אחת בשנייה גררר דיי מפחיד אבל אלה הן העלילות של העיר הגדולה שיש בה הכל מכל וגם זה טפייי
רק טוב!!!

יום שלישי שרבי

וחמים לכוווולם לא יודעת על איזה קור אתם מדברים כאן חם ומזל שיש מזגן לצידי ואיתי נה ננני נננה נה
מאחלת לכוווולם יום פורח ונהדר, יום צבעוני מלא בעשייה ברוכה רק טוב!!!

ניקו 45

New member
כבר מנמזמן זוהרת ../images/Emo223.gif

המלצתי והזמנתי אותך לעבור ולהתגורר בארץ גליל . (הכל רשום ומתועד ברישומי הפורום )

למעלה