ערב טוב להנהלה

soulbird

New member
הנהלה שלום

טוב אני מבינה שסקס מוכר וכל זה אבל זה ממש מוגזם. מדובר בפורום תמונות חובבנים תחת אשכול מבוגרים. אם כבר פורום אז למה אתם לא מוסיפים את ההזהרה שהפורום מיועד למבוגרים בלבד? כמו עשיתם בפורום סקס אחר. הקדמה לפורום זהירות פורום זה למבוגרים בלבד. ערב טוב ותודה מראש

עופר ב.ה

New member
אני חושב שצריך בכלל לבטל אותו

הצבת פורום פורנוגרפי בין כל הפורומים החשובים והמצוינים מוזילה את מערכת הפורומים של תפוז, ואת פורטל תפוז בכלל. זאת ועוד, הכנסת הפורנוגרפיה מתבצעת "בדלת האחורית", שכן לא מדובר במדור חדש באתר, דבר שיפגע במוניטין שלו, אלא בפורום "לשירות הגולשים", שהם קובעים את תכניו, ולתפוז אין אחריות על תכניו, לכאורה. זו מניפולציה זולה, ואני בהחלט שוקל להחרים את הפורומים עד יעבור זעם. אני קורא לאחרים להצטרף, נראה לי שמחאת הגולשים והמנהלים הם הדבר היחיד שעשוי לעזור. הדברים יפים גם לפורום המקביל באשכול גאווה. עופר

soulbird

New member
אבל לצערי כמו שכבר

כתבתי יש לזה ביקוש . זה עצוב אבל זה המצב

dundybar

New member
לא רק זה

שזה הפורום שיתפוס הכי הרבה שטח דיסק בשרתים של
ומכיוון ששטח דיסק זה כסף - קשה לי להבין את השיקולים שעומדים מאחורי פתיחת פורום עתיר מגות כמו זה, שהערך המוסף שלו קטן מאוד, שלא לומר עלוב. יש לי תחושה שזה הולך להיות פורום של איש אחד ... המנהל.

עופר ב.ה

New member
נכון שכל הרשת מלאה בהם

אבל ראשית, זה לא אומר שגם תפוז צריכים להצטרף למגמה, אני יכול לחשוב על עוד כמה דוגמאות של דברים שמוכרים ובכל זאת תפוז לא יכניסו לאתרם, ושנית, זה כן אומר שמי שרוצה תמונות פורנוגרפיות באמת לא צריך להתאמץ יותר מידי. בעיקר מפריעה הצביעות שבהכנסת הפורנוגרפיה למערכת הפורומים.

a-b-c

New member
גועל נפש

לסגור את הפורומים האלה וכמה שיותר מוקדם כך ייטב

ponpon g

New member
נכון מאוד !!! לבטל את הפורום !!! ../images/Emo46.gif

יש כאן פורומים כל כך יפים כמו הפורום של הלימודים החדש k4school או משהו דומה ובכלל אם אבא שלי יראה שיש כאן חומר כזה הוא לא יתן לי לאיכנס לפורומים בכלל
הוא שם שם חידון קטן ונחמד שפתרתי אולי

soulbird

New member
טוב תעשו אם תוסיפו אזהרה

כמו לפורמים אחרים באותו אשכול

להנהלת הפורומים: אבקשכם לסגור

את הפורום הנ"ל, עקב היותו מיפגע אסתטי, רגשי ורוחני, לכל אשה וגבר שדעתם עדיין שפוייה עליהם, ויש להם יכולת אבחנה בריאה בין ארוטיקה לבין פורנוגרפיה אלימה, גסה ובוטה. אחריותכם חייבת להקיף גם את הילדים הנכנסים לפורטל תפוז, ועל אף ולמרות המתרחש ברשת בכלל, לנקוט צעד, לסגור את הנ"ל ולצאת עם אמירה חד-משמעית וברורה בנדון. אני מקווה שאינכם רואים בעצמכם קיוסק בפינת הרחוב, שמציע למכירה כל עיתון, עבור שתי אגורות רווח. בברכה ובתודה מראש, אורין.

sista

New member
לסגור את פורום תמונות חובבניות

מצטרפת לקריאה של חברותיי ומבקשת מהנהלת הפורומים להפעיל שיקול דעת ולא לתת לפורום הזה להמשיך להתקיים במסגרת הפורומים של תפוז. יש מספיק מקומות לגלריה עצובה שכזו באינטרנט.

.inbal

New member
מצטרפת למחאה כנגד

פורום פורנו לגברים שנפתח בתפוז. למיטב זכרוני, הרעיון בפורום הוא לדון בנושאים המשותפים לבאי הפורום ולא בהיה בתמונות. האם התלבטתם בשאלה כיצד תדעו אם המצולמות (או המצולמים, אבל כרגע מנהלת הפורום לא מרשה להעלות תמונות גברים) נתנו את הסכמתן להופיע כך ברשת???

judyr

New member
ערב טוב להנהלה

שאלה קצרה ואנסה לתמצת עד כמה שאפשר מדוע זה מחליט מנהל פורום איזה תמונות סקס (ברשימת הפורומים הכללית עדיין רשום תמונות חובבים אך בפורום עצמו רשום תמונות סקס, גם דבר הראוי תיקונון)להראות בפורום ואיזה לא? הוא אינו מאשר לפרסם תמונת 2 בני אותו מין בתנוחת מין מסויימת אבל שני בני מין שונים באותה תנוחת מין כן. באומרו שאפשר לגשת לפורומים של לסביות או הומואים.... מי הוא המחליט מה אנו רוצים לראות? מדובר בפורום תמונות סקס! רבים ניסו לדבר איתו אך עד לעכשיו אין הוא מגיב לעניין אלא ממש "בגמגום" תודה על התייחסותכם בשמי ועוד בשם האחרים

Alinush182*

New member
להנהלת תפוז.......

שלום, אני אלינה ואני בת 13 ורציתי להעיר לכם על הפורום החדש"תמונות חובבנים" תפוז הוא אתר מאוד מכובד ומוערך על ידי ואני חושבת שהפורום הנ"ל מוריד מערכו של תפוז. כפי ששמתם
יש הרבה גולשים צעירים בתפוז כמוני.... וללא שום בעיה הם יכולים להיכנס לפורום הזה ולהיסתכל בתמונות.... למרות שלא חסרים אתרים כאלה ברשת תפוז לא צריכה לרכז חומר כזה בכלל. מן הסתם, כדאי שתסגרו את הפורום יש מספיק פורומים בנושא (ראה ערך:"סקס"ו-"סקס אחר") במקום לפתוח פורומים נורמליים אתם פותחים פורומים סוטים שלא עוזרים לאף אחד אלא סתם תופסים מקום על השרתים...... לפחות תוסיפו אזהרה או משהו כזה שילדים מתחת לגיל 18 לא יכלו להכנס לפורום הנ"ל...... וכי ששתם
אני לא היחידה שמעירה לכם על זה
מקווה שתתפלו בפניה שלי ושל אחרים
אלינה
מנהלת פורום הוליווד

זורבבל

New member
להנהלת הפורומים

אני משתתף פעיל בפורום "בנים בלבד" הוספת פורום "בנים בלבד - תמונות" מעליבה ופוגעת. א. עקב הדמיון בשם מה שיותר קשר אסוציאטיבי הדוק. ב. הסמיכות המיקומית - אשכול גאווה. כדאי שתשימו לב לשירשור הזה של משתתפי פורום "בנים בלבד" זכותכם לפתוח פורומים כראות עינכם למרות שהפורום הנ"ל הוא למעשה אתר סקס זול, אבל הקישור המרומז לפורום ההומואים (היחיד) הנורמאלי ברשת מפחיתה מערכנו ופוגעת מאוד. לתשומת לבכם

למעלה