ערב טוב כולם...

ערב טוב כולם...

משהוא/היא יכול בבקשה להסביר לי...למה הוחלט שרך נולד קונים /מלבישים כחול...ולרכה נולדת...הכל וורוד...מה פה קורה פה???איזה סוויץ עשיתי בלי להרגיש...היום הלכתי לקנות לרכה הנולדת בגדים, אביזרים, אינסנטיקטיבית הושטו ידיי לוורוד..הכל וורוד לי פתאום..אפילו הלאפה שאוורמה שסוף סוף אכלתי נראתה לי ורודה...ואתם לא מתארים לעצמכם איזה אביזרים יש היום לתינוקות..זה פשוט לא יאומן...פעם עם לתינוק הייתה קצת נזלת ..אמא הייתה לוקחת ממחטה מנגבת וזהו..היום יש מן שואב כזה מיוחד ששואב נוזלים מהאף..ואפילו מצורף מזלף כזה [כמובן בוורוד] להזליף כמה טיפות מיי מלח ואחכך לשאוב..מעניין...כל מיני מודדים, שעונים, שכולם יחד יכולים לצייד צוללת קרב [כמובן הכל בוורוד] והרכה הנולדת...[ששמה טרם נקבע] היום הבחנתי שהיא דומה לסבתא שלה...לא במראה כמובן...אלא בתיאבון בריא..בלי עין הרע
...היום הורשינו לערוך ביקור קצר בבית החולים כשהוויקינגים חגורים בעגלה..כי אחרת...בכל אופן..טרם מפנימים את העובדה הוורדרדה..טוב..מחר כבר נראה איך הענינים יתפתחו כאשר העובדה הוורדרדה תגיע בע"ה הבייתה...

חחחחחחחח - מזל טוב

והיום יש גם מחמם מגבונים - שחס וחלילה לא יהיה קר בטוסיק המצאו מהמצאות שונות מה זה משנה - העיקר צעצוע חדש ומתוק הרבה אושר

ben 911

New member
ערד, לו היה לה בולבול ../images/Emo95.gif

היית קונה כחול. בדקתם שם היטב שאין?
אולי יש ולא מצאתם תיכף בהתחלה.
חפשי שוב.

ש ר ה לה

New member
השכנה שלי סימה שתחיה. הגיעה לקיבוץ מבית מרוקא

מבית מרוקאי אסלי, בתור גננת שכירה, כאן הכירה את דני הרוחני וביחד, אחרי טיול רוחני בהודו והסביבה (עוד לפני ימי המרגוע בגואה), כשחזרו מהמזרח החליטו להקים ביחד בית בישראל ובו 'ילדים מקיר לקיר'. סימה היתה יולדת ודני היה עושה את רוב השאר וככה זה גם היום...., כשנכנסה סימה להריון החמישי שלה, גילתה להפתעתה שהפעם כנראה תגיע הנסיכה, כשבבית ישנם כבר ארבעה נסיכים יפים וחסונים... אחרי תשעה חודשים אכן הגיחה לאוויר העולם הנסיכה המיוחלת. ברור שהלכתי לקבל את פני היולדת הטריה, מבלי להטריד כמובן. כשעתיים אחרי שסימה חזרה מבית היולדות, פתאום אני שומעת אצלי בדלת דפיקות רמות וקריאות הסטריות ממש: שרה'לה בואי מהר! בואי תראי את הפיפי שלה...!!!! משהו פה לא בסדר...!!!! זה לא במקום הנכון...!!!! ...אמרתי כבר שאני אמא לשלוש בנות?
היום הנסיכה אליה כבר בת 17. יפהפיה אמיתית
סיפור אמיתי..!!!

../images/Emo13.gif שיהיה בשעה טובה

חושבת שזו אמונה שהרכישות עושים רק לאחר הלידה, יש כאילו שהולכים ומזמינים ציוד והאספקה של הציוד רק לאחר הלידה , ככה נהג אחי לפני הלידה של הבת הגדולה ואת הבגדים הלכתי אני לקנות , נעזרתי בחברה שהיתה כבר אמא , ההתרגשות היתה רבה מאז חלפו להם קצת יותר מ19 שנים , ואת שאר הילדים ההתארגנות היתה אחרת לגמרי שאר הילדים נולדו בתקופה אחרת של השנה .כך הבגדים הראשונים שנקנו שמשו את כל השלושה אבל שהאחיינית הקטנה נולדה הינו צריכים להתארגן מחדש , יש הפרש של 11 שנה בינה לבין הגדולים היא ההפתעה לכולנו, אחת החברות של גיסתי אימצה את הקטנה וקנתה עבורה חלק מהציוד שגיסתי היתה צריכה עבורה ,דברים חדשים , כי הציוד בו גדלו הגדולים נתרם לצדקה הרבה שנים קודם קנו לההרבה בגדים חדשים ויפים לא רק ורודים , וחלק משומשים שנתנו לה ע"י חברות שלה ראיתי את ההבדל בציוד של הקטנה לעומת שלושת הגדולים ,זה עולם אחר לגמרי לגדל ילדים כיום הייתי פחות מעורבת , כי טפלתי באמי, והייתי פחות זמינה עבורה , האחיות הגדולות עזרו לאמא בשלבים הראשונים וכיום האחיות שלה קונות לה בגדים , מקשטים אותה כמו דוגמנית קטנה

למעלה