ערב טוב כולם מוזמנים

ואני כבר

רוצה לשנות הכל בבית.....
פשוט מגניב

וככה

הוא נראה אחרי שהוסיפו לו "נפח"...... האמת- אני לא מתה על זה אבל אני לא היחידה פה אז....

חנץ

New member
אני לא רואה הרבה הבדל

בין שני החדרים למעט התמונה על הקיר שהיא נחמדה אבל נורא לא ישראלית בעיני. אני בטוחה שהחדר הוא לא ישראלי ולכן מתאים לשים שם תמונות כמו זו שתלויה בתיקון אבל אצלנו אני לא אתלה תמונה כזו גדולה של עצמנו, מגלומני מעט בעיני. מה שכן אולי יצירה משותפת או באמת תמונה המסמלת זוגיות היתה עובדת אצלי.

היי חנץ

אז ככה....... כל התמונות לקוחות מאתרי פנג שואי ברשת העולמית ואני בחרתי את אלה שדיברו אלי(כמו המטבח עם הארון הכתום) את אלה שרואים שינויים כלשהם ואת אלה שמראים רעיונות "פנג-שואיים".... אני מאתמול כבר עשיתי שינוי קטן בפינת הפרנסה שלי קודם כל פיניתי אותה מכל השטויות ניקיתי תליתי פעמון רוח עם צליל מהמם (כדי שתהיה תנועה, יש שם הרבה זרימת אויר מהחלון- אז אני מנצלת את זה.) תליתי ספירלה אדומה שתזיז שם את האנרגיות (קודם היא היתה מאחורי החלון בחדר השינה ולא הצליחה לזוז שם אפילו...) והדבר הבא הוא לצבוע את הקיר של הפינה הזו במן וורוד עתיק כהה אולי בווש שוב כדי שתהיה הרגשת תנועה( שיזוז כבר חשבון הבנק למעלה במספרים..) את השידה שעומדת שם אצבע בזהב ואת התעודה שלי של המקצוע תליתי שם גם וגם את ברכת השפע... כבר עכשיו זה נראה ומרגיש יותר טוב וזה הולך ומשתפר כל רגע....
יש לציין שאביבה הפנתה את תשומת ליבי לדברים האלה אביבה-------

חנץ

New member
רק חבל שלא מצורף הסבר על כל תמונה ו

ומה בעצם הנכון בה מבחינה עיצובית, למה הוא תורם, איפה כדאי וכיוב'... לבורים כמוני

חנץ חמודה

גם אני לא מבינה כלום....... אולי תכתבי לאיזה תמונות את מתחברת ולמה? ככה בשתי מילים (אפדשר גם שלוש) אחר אביביה תבוא ותיתן את שלה גם אבל מה שחשוב זה לפתח את החושים שלנו וההסתכלות והרגישויות והתחושות.. תאמיני לי היו אלפי תמונות , אלפים... ואני בחרתי מה שנראה לי שיכול להתאים, וגם כתבתי מילה על כל תמונה, ואם שמת לב- יש אחת שממש לא אהבתי.. תביטי גם את ותראי מה קורה לך עם זה........ יום טוב ומבורך!!!!!!!!

בוקר טוב!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif|נשיק

אין לי מילים במבי, ואני גם מעדיפה מעשים בד"כ אז אומר קודם כל תודה............גדולה גדולה ואח"כ נראה

בוקר טוב חנץ יקרה

אימרי את הרגשתך למראה התמונות מה אומר לך בתחושה חדר כזה או אחר מה לא נוח לך וכן הלאה אנח אלמד רתכם לאט לאט, "להרגיש פאנג שואי"... פאנג שואי עם הלב... יום נעים

חנץ

New member
וזה לא יפריע שאני אגיב לכל דבר?

טוב אני אנסה ונראה מה יצא...

חנץ

New member
סיכום דעתי -

אהבתי את תמונת העידון ע"י בד. ראינו משהו כזה בדירה לדוגמא ובעלי נדלק על זה קשות וזה מה שהוא רוצה לעשות בדירה שתהיה שלנו עוד שנה. המטבח באמת יותר רגוע בצבעיו החדשים אך האם יש שינוי נוסף מלבד הצבע? מראה מול חלונות - זה לא גורם ליציאה של האנרגיה חזרה החוצה? באופן כללי עושה רושם שהעיצוב בצסעים החמים על הסקאלה של כתום וחום משרה אוירה מאוד נעימה, השאלה היא אם זה מתאים לכל סוג של חדר... בעיני לא ויש חדרים שדורשים אנרגיה יותר "חיה" בעיני. חדרי ילדים למשל..

DOLPHINREEF

New member
במבי שיחקת אותה - BIG TIME ../images/Emo19.gif

אני בתהליך של חידוש... אז עכשיו אני אצלם לפני ואחרי ואולי אפתיע את הפורום... אז קצת סבלנות, זאת עבודה קשה.... (וגם הדיגיטאלית לא עובדת אבל זה לא ישבור אותי, נחזור למצלמות הישנות ונפתח על CD....) אז עוד קצת זמן....

תודה../images/Emo51.gif

ובהצלחה!! תגידי איך עושים את זה? איך מעבירים מפילם לcd ? (יצא לי חרוז..)

DOLPHINREEF

New member
פשוט, בפיתוח של הסרט מבקשים

גם פיתוח של התמונות על CD - השיטות הממוחשבות מאוד מפותחות... זה גם לא יקר, אם את עושה זאת בפיתוח של הסרט עצמו אני יודעת שזה עולה 10 שקלים לסרט... ממש זול ויש לך את כל התמונות על CD כמעט כל הצלמניות... היום מפתחות על CD

DOLPHINREEF

New member
חה,חה,חחחח, אביבה לא של הפורום

אני רוצה לצלם את ביתי, לפני ואחרי ולהעלות לפורום....

למעלה