ערב טוב יש לי שאלה

ערב טוב יש לי שאלה

אתמול בערב אני נוסעה בכביש 1 (ירושלים תל אביב) לירושלים בנתיב עקיפה בקיצור בסיבות בית זית מוצא הרכב שמאחורי מסמן לי עם אורות גבוהים לעבור נתיב אני נוסעה במהירות סבירה ואפילו מהירה. אני טיפה מגביר את המהירות ואני שם לב במראות שהרכב על הזנב שלי בלי שמירת מרחק בקיצור נוסעים וזה הרכב באיזה קלומטר 2 עוקף אותי למסלול השני בזיגזג כזה ומגביר מהירות בקיצור אני שם לב במספר רשוי שזה רכב קונשוליה דיפלומטי (איך שלא קוראים לזה ) וואן מדגם קרייזלר בקיצור הוא עובר אותי והוא חוזר למסלול עקיפה והוא מתרחק ממני שהוא לפני ומסמן לכל המכוניות שהיו במסלול הקיפה לעבור למסלול הרגיל כמובן אני מחמשיך לסועה והרכב עוקף מימין ונתקע במסלול הרגיל ואני חולף על פניו ואני עובר אותו ושוב הוא מאחורי במסלול עקיפה ומסמן לי עם אורות לעבור בקיצור הוא מעיץ ועובר למסלול השני ועובר אותי ואז מגיעים לגינות סחרוב והוא פונה לכביש בגין ואני לתוך העיר סתםשאלה שמסקרנת אותי האם אפשר להתלונן עליו במשטרה שהוא מסכן את עצמו ואת הסובבים אותו שהוא לא שומר מרחק נוסע כמו משוגע. תודה מראש

S k o d a

New member
רכב דיפלומט

אינו מחוייב לחוקי התנועה(למייטב ידעתי) תקנו אותי אם אני טועה

לגביי רכב דיפלומטי

מחוייב בכל חוקי התנועה. אמנם הדו"J שנרשם להם הוא דו"ח פנימי בלבד!!!!!ישנה הגבלה לגביי חיפוש ברכב

תגובה

איזה מן דבר זה שרכב דפלומט לא מחוייב בחוקי התנועה??? זה דבר מינימלי! לא הגיוני שהוא לא מחוייב! זה שיש לו חסינויות מסויימות זה לא מתיר לו לעבור על חוקי המדינה המינימלים!

alondr

New member
ישנם כל מיני סוגי לוחיות וזיהויים

ככל כולם בעלי רקע לבן.... ישנם אפילו גופים דתיים כמו עובדים של כנסיות מסויימות שיש להם רכבים עם לוחיות לבנות והם רכבים רגילים לכל דבר. גם אנשי שגרירות אחרים שאינם קונסול או דיפלומט לא נהנים מכל חסינות... או גופים כמו נציגויות כלכליות או א דתיות כמו של השוק האירופי או הותיקן..... בחנא יש או היתה בישנות טבלה מסודרת למי ניתן לרשום דוח ואיזה.... בעיקרון לכל אחד ניתן לרשום דוח רכב C.C - קונסול - למשל קונסול כבוד וכו' ניתן לרשום לו דוח רגיל לחלוטין... כולל הזמנה... ישנם אנשים כמו שופט או קאדי שדוח רגיל לא רושמים והזמנה כן ניתן וגם אז ראש את"ן מול שר המשפטים מאשרים את להגיע את הדו"ח או לא... בעיקרון זה נושא די סבוך לכן אם זו לא עבירה חמורה אני לפחות לא מתחיל עם זה בכלל

benzvie

New member
רבןתי חבל על הוויכוח מצורפת הטבלה

רכב CC וגם CD מותר לרשום דו"ח פנימי בלבד

ghost7

New member
מה שבטוח- מאחד כזה כדאי להתרחק.

לפני שנים, בנסיעה בכביש בשומרון, היה לי מצב דומה. כביש מפותל, עם שולים צרים, ושדה ראיה מצומצם. מגיע מאחור במהירות ריו צבאי, ונצמד אלי. בהזדמנות ראשונה שהשולים התרחבו-"ברחתי" אליהם, ונתתי לו לעבור. בערב, בחדשות- מתברר שזמן לא רב לאחר מכן, בהמשך אותו כביש- ריו שנסע בצורה דומה פגע ברכב הסעה, וכמה נוסעות נהרגו (נדמה לי שהיה מדובר בהסעה של בית חולים, עם אחיות שסיימו משמרת). אז נכון- אין לי אפשרות לדעת אם אכן מדובר באותו רכב. ולגבי הדוחות- היתה פעם כתבה (בארה"ב), ובה הובע כעס על מספר שגרירויות שמתחמקות מתשלום הדוחות. כלומר- הדוחות נרשמים, אך מוגשים לשגרירות לתשלום.

ilancoll

New member
על מה אתה מתלונן???

אתה "נתקע" בשמאלי ועוד מתלונן כאשר אתה לא מבצע עקיפה אתה חייב לעבור לימין אתה בעצמך עשיתה עברה בכך שלא שמרתה על הימין חצוף מתנחל בשמאול ועוד בוכה שמשהוא רוצה לנסוע יותר מהר ממנו תחזור לימין וכך גם לא תסכן את הנוסעים שרוצים להאיץ גם לא תתקע את כול התנועה וגם אף אחד לא יעקוף אותך מימין

r a n 2 9

New member
כמה דברים

1.קודם כל נהגים כמוך יש להוריד מהכביש. 2.אם המהירות המותרת היא X ואתה נוסע ב -X פלוס מינוס זה לא אומר שאתה תחסום את נתיב העקיפה רק כי אתה במהירות המותרת . 3. לשם כך נועד מסלול שמאל כדי לעקוף תשאיר את עבודת מתנ"ע למתנ"ע. 4. מי שם אותך על ויסות המהירות בכביש בגלל אנשים כמוך עם חשיבה מעוותת כזו על הכביש יש עצבים ותאונות. לסיכום רכב רוצה לעקוף תן לו אין לך מושג למה הוא נוסע מהר. ודרך אגב פרסם איזשהו מילון לפיענוח של מה שאתה כותב.

אני מאמין שאתה מדבר אלי

אז ככה: 1 נהגים כמוני המדינה צריכה להעריך 2 במקום לעבור מנתיב לנתיב ולסכן גם אותי וגם את הסובבים אותי בכביש אני מעדיף להשאר באותו מסלול ואם צריך אז לעבור 3 לא ראיתי בכל הנסיעה שלי בכביש 1 ניידת של מתנ"ע אחת אז לא ממש הם יכולים לעשות את העבודה שלא רואים אותם בשטח 4 בגלל אנשים כמוני יש פחות תאונות כי מי שלא שומר מרחק ברור שהכנס בי. אני מאמין שאתה שוטר אז אתה אומר אם יש שלט של 100 קמ"ש ואני טיפה נוסע יותר מהר ונהג עבריין שרוצה לטוס במהירות 150 קמ"ש ויותר אז צריך לתת לו ??? בשביל שנפגש בסוף או במקראה הטוב באיזה רמזור אדום (כי זה מה שהיה) או במקראה הפחות טוב באיזה תאונה שאני יהיה צריך לחלץ אותו ?. כי איך אומרים מהירות מופרזת הורגת

r a n 2 9

New member
כן אני מדבר אלייך

ההססנות על הכביש ועל כל מיני דווקא שעושים נהגים לנהגים אחרים בגלל זה התאונות ולא בגלל מהירות מופרזת ,כשסך התאונות ממהירות מופרזת זה כ 5 %. וכן תן לו לעבור ותיפגש איתו ברמזור. בכל מיקרה אני רואה שאתה מיסוג הנהגים של הדוקא אזז תמשיך כך ותשמע לי יום אחד אתה תיגרום לתאונה. דרך אגב אם תיקרה תאונה במהירויות האלה אתה האחרון שתוכל לחלץ את הנהגים במקרה והם לא יוכלו להיחלץ לבד.

הזילזול שלך לא מקובל עלי

אתה הפכת את הטפל לעיקר. האחוזים שלך מגוחכים כי אני הרבה פעמיים יוצא לשטח ורואה איך נהגים נוהגים והם חושבים שהכביש של אבא שלהם, או שהם לבד בכביש שהם לא מאותתים נכנסים לנתיב למרות שהם לא יכולים ואל תלמד אותי את העבודה שלי שתיהיה שבת שקטה

r a n 2 9

New member
שבת שקטה?

רק עכשיו אני רואה את התגובה האחרונה שלך, עכשיו אני מבין מאיפה הנכס שהיה לי במשמרת לילה יום שישי. עד 0225 הכל היה תקין ואז קטטה במועדון (לא ננקוט עמדה לגבי המועדון אבל שומעים שם מוזיקה בשפה הרוסית). הגעתי ראשון שניות אחראי עוד כ-3 ניידות נכנסתי ראשון למועדון אשר היה ריק וכל מה שניתן לראות זה, שכל דבר שיכל להיהרס ולהישבר שם נהרס ונישבר ושניים שניראו כאילו שפכו עליהם דליים של דם עמדו ליד מה שנראה כמו הבר של המקום. אחד מהם היה במצב די שבור והשני שהחל לצעוק חלף על פניי לכיוון הדלת של המקום, כשכבר היו בדלת שוטרים אחרים, ניסה לצאת ונהדף אחורה ואז מישהו צעק שיש לו סכין ביד, מכאן הכל קרה מהר מאוד אבל ניראה כאילו נצח, הוא פנה אליי (להזכירכם הייתי לבדי בפנים) וכיוון את הסכין לעברי תוך כדי שהוא משתולל וצועק והחל מתקרב אלי צעקתי לו לעצור ולזרוק את הסכין תוך כדי שאני מושיט את היד לאקדח, הוא לא נענה ולא נראה כאילו הוא הולך לעצור האקדח נישלף וכוון לעבר הפרצוף שלו תוך כדי שאני קורא לו שוב לעצור וליזרוק את הסכין, לאקדח מול הפרצוף כנראה יש השפעה גם כשאתה שיכור, הוא נעצר במקום וזרק את הסכין. משם הוא נכבל תןך כדי התנגדות קלה. והוא וחברו אני ושותפתי נלקחנו לוולפסון (אנחנו שמרנו עליהם לא קרה לנו ככלום)בערך ב 0300 וכאן נגמרה המשמרת שלנו, הכל יכל להיגמר אחרת אין צורך לפרט איך ואתה בוכה על רכב שמאותת לך עם אורות גבוהים ואני מזלזל בך? כן אני מזלזל בך ובנהגים אפסים כמוך שחושבים שפגעו בי עשו לי כולה אורות גבוהים לך תיבכה לאמא שלך חוץ מזה אין לך מה לעשות.

תקשיב ותקשיב טוב

אני דברתי אליך בכבוד ולא הזכרתי שמות ולא ירדתי עליך אבל כנראה שאתה מבין בשפה אחרת. אז אתה מבייש את המשטרת ישראל ואני בז לשוטר כמוך ומשתין עליך בקשת רחבה ובהנה רבה.

תקשיב ותקשיב טוב

אני דברתי אליך בכבוד ולא הזכרתי שמות ולא ירדתי עליך אבל כנראה שאתה מבין בשפה אחרת. אז אתה מבייש את המשטרת ישראל ואני בז לשוטר כמוך ומשתין עליך בקשת רחבה ובהנה רבה.

למעלה