ערב טוב, יש לי שאלה....

דביר58

New member
ערב טוב, יש לי שאלה....

אני כותב שירים, ואחד המלחינים בארץ פנה אלי בקשר אליהם. אין לי מושג איך להתנהל מולו. מה לבקש... תשלום חד פעמי ואם כן אז כמה. האם לקחת אחוזים ואז איך אני יודע כמה ועל מה ? מה עם הופעות חיות ואו תקליטורים שהמילים שלי מופיעות בהם. מישהו יודע/ יודעת מה עלי לעשות. תודה

אז ככה...

כפי שזה מיתנהל. קח סכום סימלי. ושעם זמר ישיר שיר שלך שיהיה כתוב כמו בכל דיסק מילים : ככה וככה את השם לך. ובהופעות והכל שיתנו לך קריידיט. ככה אני חושב שצריך.

דביר58

New member
אז מה שבעצם אתה אומר....

מה זה סכום סימלי ? אבל בעצם מה שאתה אומר, שאני אסתפק בפירסום שמי על עטיפות תקליטורים. חשבתי שיוצרים אמורים גם להרוויח מכתיבתם. כניראה שאני עדיין חי בתקופת התמימות

סכום סימלי זה ../images/Emo35.gif כסף../images/Emo70.gif

תבקש סכום סימלי של כסף שאתה רוצה. אתה המחליט השירים שלך..

דביר58

New member
אראה לאן הפגישה זורמת...

ואחר כך אחשוב על כך. סכום סמלי לאחד זה 100 שקלים, ולשני יכול להיות 10000 . ברור לי שאני לא בתחום של ה- 10 כי כסף זה פונקציה של פירסום והכרה ציבורית, ניראה כבר. תודה בכל אופן.

eynav br

New member
למה ניראה לך?

אמורים לקבל על זה אחר"כ אחוזים וכאלה על השמעות ברדיו וכו.. ודביר58, לא חושבת שתמצא פה תשובה מקצועית.

E l i a l o N

New member
בדיוק. זה לא סתם לקבל כסף על החומרים שכתבת/

או הלחנת. אם השיר יהפוך ללהיט ולהצלחה גדול ויושמע הרבה, זאת אומרת שאתה היית שותף וחלק מזה בזכותך. לכן יש לשלם לך עוד כסף. תתיעץ עם מישהו מקצועי, כי כמו שעינב כתבה, פה אף אחד לא יתן לך תשובה מקצועית.

למעלה