ערב טוב. יש לישאלה

ערב טוב. יש לישאלה

שלום רב, אני לא מעריצה שרופה של אלביס אך כמובן שיש ליכבוד ענק אליו והוא אחד הענקים מבחינתי. שאלתי היא, אם מישהו כאן יודע אם באזור ת"א קיים מועדון או פאב שיש בו מוסיקה עם שירים שלו שאפשר גם לרקוד כדי קצת לשנות אוירה:) אשמח לתשובה. ערב טוב ותודה

Jen74

New member
ככל שידוע לי לא קיים מועדון שספציפית שם שירים

של אלביס. יש את מועדון זמיר באלנבי בת"א שמדי פעם יש אירועים שבין השאר שמים גם מוזיקה משנות השישים. כמה מזה של אלביס, אין לי מושג. יש מסיבות סגורות של בני חמישים פלוס ששם יש יותר מוזיקה של אלביס, פול אנקה ועוד כאלה מהתקופה. אבל בדרך כלל הקהל שם הוא ברובו חמישים פלוס וקשה למצוא שם חבר'ה צעירים. בת כמה את? אני בדרך כלל מנסה לארגן מסיבות בבתים ולאחרונה יצרתי קשר עם שני יחצ"נים של ליין מסיבות לנסות להפעיל ליין מסיבות אלביס שיתקיים לפחות פעם בחודש. אני מקווה שזה יצא לפועל.

Jen74

New member
ליאור, אם יש מועדון ריקודים כזה למה לא לשתף?

Jen74

New member
../images/Emo8.gif ../images/Emo45.gif הבנתי

גם אני מתה למועדון ממש שלפחות פעם בחודש נותן ערב על טהרת שירי אלביס...

בעבר ניסו לפתוח מועדני אלביס ולא הלך,ג'ני,,,,

בשביל להקים מועדון על טהרת אלביס,,, צריך מישהו(י) משוגע לדבר עם מימון ראשוני וכמובן לא למטרת רווחים
שכל מעריץ ינדב משהו להקמת המועדון,לא משנה מה,
וכו,, וכ,,,,,, ולא רק לשמוע אלביס אלא גם לרקוד מהסרטים ומי שלא יודע/רוצה / אוהב לרקוד ,,אני מתנדבת ללמדו,,וכמובן לשמוע את כל הכשרונות בארץ ומחו"ל,, ועוד ועוד דברים נחמדים,(רעיון מוליד רעיון) מה אתם(ן) להגיד

רעיון ענק../images/Emo45.gif

איזה רעיון ענק
זה ממש יהיה כיף ! "ליין מסיבות של שירים אלויס בישראל ?" ענק לדעתי ..
אני מקווה שבאמת רעיון כזה איכשהו ייצא לפועל...

אני מוכן להיות הדי.ג'י. במסיבה...

היות ויש לי ניסיון אבל הבעיה היא למצוא מקום כזה...יש חוסר מודעות כאן בארץ והשכירויות על המקומות יקרות מאד... אני אנסה דרך חבר שאני מכיר לארגן מקום שיהיה לערב קבוע נגיד פעם בחודש...באזור ר"ג תל אביב. לא מבטיח אבל אנסה כמובן... ליאור

Jen74

New member
חייבים למצוא מקומות שלא דורשים שכירות

אני חושבת שמקום יכול להרשות לעצמו פעם בחודש לארגן ערב שהוא כולו אלביס ויהיו אנשים שיבואו לערב כזה. המקום לא יפסיד כסף אם יפתח את המקום לערב אלביס ויגבה תשלום רגיל כמו בכל מסיבה. ליאור, תברר לנו ואני במקביל יברר גם.

Jen74

New member
יש לי

דיסקים, תקליטים ו DVD שאפשר להשתמש בהם ואני מכירה עוד כמה אנשים שיהיו מוכנים להשאיל או לתת במתנה מאצלם. יש לי גם פוסטרים לקירות וכרזות מסרטים. אפשר לעשות גם הקרנות סרטים מדי פעם. לגבי מקום - יש מקומות שעושים ליין מסיבות 80 וליין מסיבות רוק וכן הלאה. אז למה לא ליין מסיבות אלביס? אני בהחלט אפנה למי שאני מכירה שהוא DJ ויחצן מסיבות ואולי הוא יוכל לעזור בעניין. אני חושבת שחשוב שיהיה גם אפשרות לתושבי הצפון ותושבי הדרום להגיע לאירועים כאלה ולכן אולי כדאי שלא יהיו מסיבות רק באזור ת"א אלא לנסות לפחות אחת לשלושה חודשים להגיע גם צפונה ודרומה או לארגן במקביל למסיבות במרכז גם בדרום ובצפון. הגיעה השעה להתחיל לפעול כמועדון, לא?

../images/Emo45.gif הלוואי ../images/Emo70.gif

מאוד אשמח אם הפורום יהפוך גם למפגשים אחת לחודש באיזה מקום נוח שכולם ייקבלו את האפשרות להתאחד כמועדון מעריצים מושבע של אלויס..!

למעלה