ערב טוב יקרי

ערב טוב יקרי

חזרתי מהשוק ... היה נפלא ..כמה קיטשים רכשתי .....כיף לי!!
. כסויי לניגרה בבית השמוש כולו תחרה בצבע שנהב וזהוב ..מדהים ,והתאמתי לו תליון שבו כיסים לדברים הקטנים של הנשים ...(פדים וכו ,,)היה גם וילון תואם אבל לא בגודל חלוני
רכשתי פמוט של סלע מלח ,אם לא יועיל במה יזיק? והקניה המשגעת ...מכנס וחולצה תואמת (טרניינג פוטר חם)כל פריט 10 שח..לובשת כעט ונהנת ממהם ,ואוכת שרכשתי רק סט אחד .... ומחלת נעלי הבית לא הזנחיתי ורכשתי שני זוגות אחד פרוות כבש ואחד יפיפה עם לבבות .. וטילנו ואכלנו חמוצים, וטעמנו חלוות ,וקנתי צעצועים לנכד , חמוצים ופיצוחים ,כריות לסלון , והשארתי בשוק רק 120 שח וחזרתי בידים מלאות ומצב רוח מעולה ... איזה אושר מלא חבילות עם שמטס ומינוס 120 שח בלבד. עכשו מעדכנת קצת את הקשורים של הפורום כנסו השתמשו .. ואם תמצאו משהו שיענין את כולם תודיעו לי והוסיף ,,, תודה חברים
טלי ....

meshi4

New member
ערב טוב

קניות....קניות
.אין ספק הקניה משום מה מרגיעה. בעצם כל יציאה מהבית כרוכה בהוצאה כספית. גם כשאין כוונה כזאת ...בכל זאת מתפתים
. אחרי שמיציתי את ענין הקניה סתם כך....למען פינוק ופיצוי עצמי.שמחה שלמדתי לשלוט בנושא הזה [בעיקר כי ההתנהלות הכלכלית שלי צריכה להיות מחושבת]

קניות ,קניות ,,,,

נגמר ה30 ואני פתאום יוצאת למסעי קניות מטורפים ... חזיות, לבנים,חלוקים .נעלים בגדים בשחור (אלמנה או לא?) משנה דברים בבית ,למורת רוחה של הבת, שלא רוצה להפרד מהדברים של אבא , מחדשת משנה ..וקונה ,ואין מי שיעצור , ויגיד"דיי להחודש התקציב נגמר," או"למהאת צריכה את זה ?"או "זול אבל איפה תשמי את זה?" " וקנתי המון ,מסעי קניות מטורפים ... מיתרונותיה של האלמנה ... ועל כל הקניות היתי מוותרת רק שיהיה לידי ויגיד אם הבגד מתאים..ולזה .ואת לא זקוקה לזה ..
טלי.

meshi4

New member
בדיעבד...את מסעי הקניות

מסבירה לעצמי כצורך נפשי לפיצוי אישי על האובדן. דווקא בקניות... אישי המנוח היה מצטרף אלי בכדי לעודד אותי לקנות בסכום גדול יותר ממה שהייתי מרשה לעצמי [תמיד הייתי מחושבת ומתחשבת בהוצאות המשפחתיות] והיום ....אני היא זאת שצריכה לומר לעצמי: מה את צריכה את המוצר הזה? זה מיותר.

ושוב היתי בקניות ,,

חברה פגשה אותי בים , והציע לטייל בקריון , בהתחלה סרבתי רצתי להיות בשמש ,
אבל התפתתי והלכתי עימה..
שוב נכנסו לבלוק הארוך והאין סופי של הקריון (הקניון של הקריות ) ואת השמש
החמימה זנחנו בחוץ
ושוב היו מבצעים ויצאתי עם רכשות של שתי חולצות מכנס איפור ע"י מאפר מקצועי .....ורכשתי שפתונים ...

meshi4

New member
הים.......תתחדשי ../images/Emo13.gif

כיף לקנות ולהתחדש
. הקניונים כרגע אצלי מחוץ לתחום ועוד במבצעי סוף עונה
.

חחחחחחחח משי

הקניה לסוף השבוע ,גרמה לי כיף ... חצי סופר אצלי במזווה .. הבן טוען ששני גדודים לא יחסלו
טוב שאפשר לקנות מעלה מצב הרוח
טלי

5מוטי5

New member
שלום

חזרתי אני עוד חי אגב את זוכרת איך קוראים לי? ביי בידות נסי להזכר בשמי חחחחחחחח

למעלה