ערב טוב יצורים ויצורות!

suzzie q

New member
ערב טוב יצורים ויצורות!

היי לכולכם קודם כל, כפיים לסתיו תתחדשי על הפורם. שנית, מקווה שהעובדה שישנה עוד פרצה לתיאטרון לא תגרום לכם לנטוש את פורום אומנויות הבמה.... שלישית- משהו מכיר את המחזמר משחקי פיג´מה?

לעולם לא ננטוש את אמנויות הבמה ו

כל מה שאני יודעת על משחקי פיג´מה זה שהעלו את זה שנה שעברה בתלמה ילין ושידיד שלי שיחק בזה. אבל אני בטוחה ששאר משתתפי הפורום יוכלו לעזור לך יותר ממני...

suzzie q

New member
וואללה?

כי ידיד שלי 0את יודעת מי....) היה בתפקיד הראשי אז אולי הם מכירים? בכל מקרה רציתי לשאול אם משו יודע איפה אפשר להשיג את הפסקול של זה או של המחזמר קברט...וכן, כבר חיפשתי באוזן השלישית בשינקין...:( תודה אנשים!

כן, אני יודעת מי...../images/Emo8.gif

לידיד שלי קוראים יוני קיסלוב (מוכר לך מאיזשהו מקום? הוא שיחק בבלבלב שבערוץ הילדים ובהבימה וכל מיני שטויות...), ואין לי שמץ של מושג אם הם מכירים אותו. ואין לי מושג איפה יש את הדיסק של משחקי פיג´מה, אבל לי עצמי יש את הדיסק של הסרט של קברט עם לייזה מינלי, שמבוסס, כמובן, על המחזמר. את מוזמנת להשאיל אותו ממני אם את רוצה...

suzzie q

New member
תבורכיייי

שנים שאני מחפשתתתתתתת ואני יודעת סיפרת לי על יוני אבל מוזר לי שהוא שיחק שם כי הוא לא מהמחזור של בן ורק אנשים מהשכבה שלו שיחקו אולי הוא היה עוזר במה או משו?? לא משנה בכל מקרה תנקס:)

אני אביא לך את הדיסק היום לסדנא ו

אין לי מושג אם יוני שיחק או לא, אני רק זוכרת שהוא הזמין אותי לזה... ד"ש לבן...

למעלה