ערב טוב(?!?!?!?!) , יום טוב (?!?!?)

ערב טוב(?!?!?!?!) , יום טוב (?!?!?)

ל-א! הכל חרא חרא חרא! האם זוהי נקראת הלשנה!? ואם המצב שלה היה מתדרדר?! אבל אני-מודה- לא רציתי להגיד! והינה- התוצאה שציפיתי לה.. אוף! בכלל המצב רוח שלי.... אוף אוף אוף! חרא חרא חרא חרא! (סליחה) אני שונאת את עצמי! איחסססס!!!!!! אוף איתי! אוף!!! אוף! אוף!

tairon

New member
הלו זה רדיו???

המון חרא היה שם... תקשיבי חמודה שאת קודם כל אם המצב מדרדר ולפעמים אחד שנמצא במצב קצת קשה לו או לה לראות שהוא במצב כזה יש מושג שנקרא הכחשה ואת מהצד רואה היטב ובתור אחת דואגת נקטת צעד וזה על מנת להציל מצב ואולי..עכשיו היא תקבל את העזרה הנדרשת אז עכשיו היא אולי כעוסה אבל לפחות היא תקבל את העזרה ואולי תצא מזה ויום אחד שהיא תבין ..אולי תודה לך אז לא אוף ולא בטיח ובטח שלא שיט הופס חרא זה אותו דבר לא?

סליחה....

אני פשוט על הפנים עכשיו... סליחה. סליחה. סליחה. ותודה שאיכפת לך ואתה מתייחס..

tairon

New member
עדנוש בואי בואי ..כנסי פנימה..

בינינו (הלו לא להציץ לנו סגרו ת`עיניים) איכפת לי מאד...ובואי נחשוב שנינו יחד בקול אני פה ואת שם למהההההההההההההההה את על הפנים???? כי את חושבת שטעית??? כי את חושבת שזו הלשנה?? טוב אם למשל חברה הבריזה מביה``ס וואלה זו הלשנה ואישית הייתי עושה לך שמיכה אבל אם חברה שלך נמצאת בסכנת חיים במצב של הדרדרות ואת יודעת שמעשה לך את תשני מצב ותצילי אותה כן להציל מה כעת???? תכניסו לכם לראש גם את את עשית את זה מדאגה ומתוך איכפתיות ומאהבה אז תרימי ת`ראש למעלה כולל הפנים הללו ..

:-(

אבל יכלנו להציל אותה לבד.. לא צריך את האחות ואת כל הבלאגן הזה! למה עשיתי לה את זה!?!?!?!?!!??!?!?! אני לא הייתי לבד.. ואולי חברותיי צודקות?.. אין לי מושג.. הכל עכשיו יותר מידי כבד.. אני טרודה במחשבות עליה כי היא באמת נהדרת ואולי זה סתם היה לשווא? ואני על הראש של עצמי... :-( ותאמין לי אתה לא רוצה לראות את הפנים למעלה.. הכיעור עולה על כל דמיון... אולי העצב מכער.... הבוגדת.

tairon

New member
טאי קורא לעדנוששששששש

לא לא לא לא תקשיבי לא בכל חברות יכולות לעזור אתן לא 24 שעות איתה והיא צריכה עזרה יותר מקצועית אתן חברות נפלאות ברצון לעזור אבל ישנם פעמים שצריך עזרה יותר משמעותית בואי נסתכל על זה ככה אם היא לא תצטרך עזרה סתם היא לא תקבל אותה היא נהדרת והיא חמודה והיא מדליקה אבל יש בעיה ושיש כזו הולכים לטפל בזה וחוץ מזה מה את אומרת על עצמך מכוערת??? חכי לא ראית אותי ואני מה זההה מכוער עם שן זהב לא פחות ולא יותר ואבוי לך את תחתמי עוד פעם כבוגדת.. תביאי חיוך נו יא קמצנית

למעלה