ערב טוב חמודים

SRonush

New member
הוא מזכיר בתמונה הזאת

את הסמיילי מוציא לשון של המסנג'ר.
>>

האגוש

New member
../images/Emo18.gifנמחקה הודעה

אני מאוד שמחה שזה מצחיק אתכם, אבל נעשה פה פשוט שימוש ציני בפורום מאוד מוערך וחשוב בתפוז, למטרות לעג וצחוק. וזו לא פעם ראשונה שזה קורה. יש כאן גל של חדשים, ובתור אנשים שגם היו חדשים עד לא מזמן, אני מצפה מכם לקבל אותם כמו שקיבלו אתכם. תודה וערב טוב.

יופי.. באמת..

זה היה כ"כ לא לעניין... אבל, נחמד לדעת שזה מצחיק אותכם... ועוד לחשוב שאתם שומעים עברי...

Naych

New member
אפשר, רק בשביל הספק, להבין מה הקשר? ../images/Emo13.gif

אפשר...

עברי לידר כותב הרבה על כאב.. ועל כמה אטימות יש בעולם הזה.. בכול אופן, לא ציפיתי מפורום שמוקדש לזמר שאני מעריכה (בזכות השירים המדהימים שלו כמובן..), לצחוק על פורום שכולו מוקדש לעשות טוב... אם זה היה כתוב בפורום "כוכב נולד", "הראל סקעת", "עידן יניב", "גיים בויז"... ועוד הרבה והרבה.... (בלי לפגוע כמובן..) לא הייתי כ"כ מופתעת.. כמו שאני הייתי מופתעת לראות בדיחה כ"כ גרועה מאנשים שמעריצים/ אוהבים את עברי לידר... בכול אופן.. ניסיתי להסביר.. לא יודעת אם מובן מה שניסיתי להגיד.. שתהיה שבת שלום..

Naych

New member
תסלחי לי, כן?

אבל זאת ערימה של שטויות. קודם כל.... עם כל הכבוד, ויש כבוד - מי את שתשפטי ותקטלגי מעריצים של כוכב נולד, הראל סקעת, עידן יניב, והגיים בויז? מה הופך אותך ליותר טובה מהם, ומה גורם לך להעפיל עליהם סטיגמות כאלה או אחרות? כל ההודעה שלך, באה להגיד משהו ואז מפריכה אותו בכוח. משהו בסגנון "אתם צריכים להבין (כי אתם צריכים תמיכה נפשית?) ולא להיות כמו מעריצים של דמויות פתטיות (לא יעזור - המילים שלך צורחות את זה)" אל תבואי לפורום שלנו ותקטלגי - לא אותנו, ולא את הפורומים השכנים. זה מסוג הדברים שפשוט מעצבנים אותי ברמות. כיף לך, יופי לי, ומאמם לך שאת מעריכה את עברי לידר אבל מה שאת מעריכה לא אומר כלום על מי ומה יהיה פה בפורום הזה. זה שאנשים מתחברים למוזיקה של עברי, לא אומר בהכרח (ולצערי אולי) שהם מתחברים במאת האחוזים לתכנים והסאב-טקסטים שהשירים שלו מעבירים, ואולי כל מה שהם אוהבים זה את המקצבים של השירים. מותר לאנשים לשמוע מוזיקה טובה ולהיות כבדים, אם לא שמת לב, רוב המעריצים של עברי הם לא מהסוג הסגריר והמדוכא. אני מסכים איתך שלא צריך להשתמש בפורום הזה כבדיחה אבל אל תשליכי את זה על מה שאת היית רוצה שיהיה פה.

למעלה