ערב טוב חבר'ס
נ נסחפת עם הגלים New member 4/12/13 #8 חף משכל, זה בטוח. הזדעקות של דון קישוט דה לה שמאטע "על סמך מהההההההההההההההההה" בעוד 3, 2, 1....
נ נסחפת עם הגלים New member 5/12/13 #10 האופק אדום ויגע אתה בוודאי לא יודע, אתה בוודאי לא שומע, שהערב ערב חג. והעיר השוקקת, ריבועי זהביה מדלקת. איזה שקט איזו עיר עצובה אה אה אה אה אה אה
האופק אדום ויגע אתה בוודאי לא יודע, אתה בוודאי לא שומע, שהערב ערב חג. והעיר השוקקת, ריבועי זהביה מדלקת. איזה שקט איזו עיר עצובה אה אה אה אה אה אה
א א ו פ ל י ת New member 5/12/13 #11 לגמרי. אני אוהבת את השיר הזה. נסחפת, צבע שמתחיל בצ' ונגמר בצ'? אה? אופ.
א א ו פ ל י ת New member 5/12/13 #12 נסחפת, אני צריכה ללכת. אם את יכולה בבקשה למסור לפומית שחיפשתי אותה, אני אודה לך. תגידי לה שהשארתי הודעה על העלמותה ב"פורום משוב" בקטגוריה של "פניות בנושאים כלליים". (הפורום כרגע מנוטר, אז עוד מעט היא תראה את ההודעה). שב"ש לכולם. אופ.
נסחפת, אני צריכה ללכת. אם את יכולה בבקשה למסור לפומית שחיפשתי אותה, אני אודה לך. תגידי לה שהשארתי הודעה על העלמותה ב"פורום משוב" בקטגוריה של "פניות בנושאים כלליים". (הפורום כרגע מנוטר, אז עוד מעט היא תראה את ההודעה). שב"ש לכולם. אופ.