ערב טוב חברים,

חן ב7

New member
ערב טוב חברים,

סוף סוף הייתי בהופעה פעם ראשונה(אתמול)ואין לי מילים להגדיר את ההנאה מההופעה! מה שכן,הזמנתי כבר כרטיסים למופע ב 1/4 ,שזה אומר עד כמה נהינתי! לדעתי עמיר הוא היחיד בארץ ששווה כל שקל להופעה(וזה לא שיש לי כסף מיותר,פשוט זה עניין של סדר עדיפויות!) עמיר הוא אמן בחסד עליון,הוא פשוט קונצנזוס(דעת רבים בהסכמה)של כולנו!

avivee

New member
אוו

יפה יפה הלוואי עלי ללכת לכל הופעה שלו איך הוא מקריא שם מכתבים חח ממי? איך הגיע אליו בכלל

leka27

New member
באמת הייתה הופעה מעולה!

כ"כ חיכיתי להופעה הזאת והיה שווה, ממש ממש נהניתי. העיבודים פשוט יפים! וגם הבחירה של השירים והסדר שלהם שומר על שיא במשך כל ההופעה (בהופעות הקודמות זה לא היה ככה). היה שמח ומרגש מאוד, אחלה קהל וכמובן עמיר ושות' היו מעולים. ירושלים מחכה לעוד ביקור כזה...

וואי באמת הייתה הופעה פשוט גדולה!

ממש נהניתי רק חבל שהקהל היה ממש ממש יבש! בחיים לא ראיתי קהל כזה יבש,מרוב שהוא היה שקט אנחנו היינו הכי רועשים(החבר'ה משורה 6) וכל שניה הסתכלו עלינו בצורה מוזרה. חח אבל איזה מצחיק היה הקטע עם המוטי שריג וניתוח קסרי אה?

ועוד מילה.

ניר מוצארי פשוט גאון. גאון מוזיקלי. מנדולינה,כינור,כמה סוגים של חלילים פשוט גאון איזה יופי!!!

חן ב7

New member
אני ישבתי לידך בשורה שש

ואני חושב שהקהל היה דווקא מאוד פעיל,אתם פשוט הייתם מדי רועשים.

חן.

אני לא יודע אם את שמעת את ההופעה שוב, אבל אם תשמעי אפילו שם לא שומעים את הקהל. הקהל היה רדום. ואני חושב שאת חושבת שהיה רעש כי היינו לידך. אנשים חשבו שהם באו לאופרה ולא להופעה של עמיר בניון.

טל טל 20

New member
הופעה בירושלים!

הפתיח היה מעולה, דרמטי ומעניין במיוחד. (לפני שעלה לבמה) הרכב נגנים ברמה, (מי שלא היה- תשמעו בשידור חוזר 101 FM ) איזה צלילים! איזה כישרון! במיוחד בשיר "עד דלא ידע", יפה. עיבודים- היה לי קשה לקבל את העיבוד של "הכל עד לכאן" והתחלה של "געגוע". בסוף ב"כשאת עצובה" - הקהל היה מופתע ולא ציפה לזה, התחלה מבלבלת אבל (די ברורה למי שמכיר את ההדרן). חוץ מסוף השיר שחיכתי כבר שיסיים עם "צעקה" "אני כבר לא קייםםםםםםםםםם" וזה לא קרה... הרהורים היה מהמם. בכלל כל מילה נוספת מיותרת! שמחתי לראות את כולכם, אוהבתותכם!

חן ב7

New member
אני חושב שסוד הקסם של עמיר ובמיוחד במוזיקה

שלו,שהוא אף פעם לא צפוי! הוא לא טוחן את אותן עליות וירידות שוב ושוב-וזה מייחד אותו!

meytalon

New member
עמיר אחד היוצרים המוכשרים והמדהימים שיש לנו

טוב, זאת הייתה פעם ראשונה שלי בהופעה של עמיר ובאמת נדהמתי מהכשרון האדיר שלו ושל הנגנים המוכשרים שלו, במיוחד הנגן של החליל צד וכל השאר... ממש התלהבתי כשהוא שר את "ההגיון הזה" שיר אהוב עלי במיוחד, ולא חשבתי שיש מצב שהוא ישיר אותו.. נדהמתי בכל שיר מהעיבודים וגם מזה שלא זיהיתי בשניות הראשונות את השיר.. אכן אמן בחסד עליון!! מקווה שנזכה לטעום מהופעה ומההפתעות שעמיר מכין לנו בקרוב בירושלים!

aviv106

New member
מצחיקים אתם

צריך לגוון לא כל הזמן אותו הסגנון פעם צועק יותר פעם פחות זה היופי פה

טל טל 20

New member
אף אחד לא רוצה שיהיה מדויק

אלא שהיתה ציפיה שיסיים גבוה כי השיר דורש את "הצעקה האחרונה" ובכלל ב"כשאת עצובה" בעוצמה האופיינית לו ובטח בהדרן. לי היה חסר, לא יודעת מה אתכם. "אני ל-א קייםםםםםםםם"

למעלה