ערב טוב חברים!

נרקי

New member
פיי איזה ימים עוברים עליי../images/Emo178.gif

המוות של סבתא
וחוץ מזה עוד משו...
זוכרים שלפני חצי שנה וקצת יותר סיפרתי לכם על מישהו שנפרדתי ממנו? מסתבר שהוא יצר איתי קשר והביא את תנחומיו.. כי הוא שמע שסבתא שלי נפטרה והוא אשכרה ביקש סליחה על הכל.. עוד לא סלחתי אבל הוא ברגעים אלה מתכתב איתי באייסי
לא יודעת מה להגיד על זה..

שלום לנרקיסה.......

רק תשאלי את עצמך מה הוא בדיוק רוצה ממך אם הוא נזכר עכשיו לבקש סליחה אממממ אני לא הייתי כאן לפני חצי שנה אבל לפי מה שכתבת(שעוד לא סלחת לו)הוא כנראה לא התנהג אלייך יפה בכול מיקרה תעדכני מה קורה נראה לי שאיתך אף פעם לא משעמם

נרקי

New member
../images/Emo6.gif כפרעלייך

אמרתי לו... "צ'מע חבוב.. אני מאוד קשה לי עכשו לסמוך עליך שוב. אולי זה לוקח זמן. אבל כרגע אני לא מוכנה אפילו להתקל בך ברחוב. אני עלולה להתנקם." חחח אז הוא אמר "אני מבין. אני לא מחפה את עצמי עלייך. אבל היה לי כיף איתך וחבל שזה נגמר בצורה הזאת. מקווה שתסלחי לי יום אחד ונוכל להיות חברים טובים"
יאלה ממהרת ביי

נרקי

New member
כי הוא מפגר../images/Emo88.gif

זה סיפור ארוך. הוא טמבל. קשה לי להאמין לכל מילה שיוצאת לו. אבל אני לא רעה כמוהו. אני לא מתייחסת לאנשים כמו זבל אשאר איתו בקשר אבל על פרופיל מאוווווווווד נמוך

ש חף

New member
פורים זה מחר

בערב,אחרי תענית אסתר אני לא מבינה למה כולם אומרים חג שמח היום בכל מקרה החגיגות מתחילות מחר אחרי חצי יום עבודה והכנות לערב וכמובן למצוא לעצמי תחפושת שווה

למעלה