ערב טוב חברים...

ערב טוב חברים... ../images/Emo140.gif

מייק ברנט. אני מעריצה את מייקי שנים בערך מגיל 10, כיום אני בת 27. אני זוכרת את הפעם הראשונה בה שמעתי את מייק - אני זוכרת את התחושה שהציפה אותי - פשוט נדהמתי, נדהמתי מגודל הכישרון, מהעוצמה שבקולו, מהיופי הבלתי מוסבר... אני יודעת שאני לא היחידה שהרגישה כך. במהלך השנים צברתי חומר קריאה, תמונות והמון רגשות אליו, בגיל 14 ביקרתי בקברו - חוויה על חושית מסחררת ובלתי נשכחת, והיא לא היתה האחרונה בסידרה של חוויות קסומות שפקדו אותי בכל הקשור למייקי. מיותר לציין כי נחרדתי ואף הזדעזעתי כאשר קראתי את הכתבה אתמול, ליבי כואב עלי ואיני יודעת מה אנו - המעריצים שלו יכולים לעשות בנדון. ובכל זאת, כתבתי מייל לאחייניתו - יונה ברנד ולאורי פיינמן, כאשר כולי תקווה שאכן הפ יפעלו לתקן את המעוות אשר קורם בקברו של אהובנו הבלתי נשכח. מייק ברנט - זכרך לא ימוש מאתנו לעד ! אוהבים ומאמינים בך עד עולם

qui saura

New member
אלונה

את צודקת מאוד זה אי צדק מה שנעשה וצריך למנוע מזאת להישנות על עצמו.

maia של

New member
ברוכה הבאה

גם אני ששמעתי את קולו בפעם הראשונה נדהמתי מגודל הכישרון, היום בן אדם עם כישרון לא מתקדם בכלל. גם אני הרבה שנים מעריצה שלו. אני מקווה שיטפלו במה שקרה בקבר שלו ואין לי ספק שימצאו איזשהו פיתרון.

M i k e s F a n

New member
שלום אלונה!!!../images/Emo24.gif

אלונה איזאק? קראת את ההודעה שהשארתי לך בתגובות של הכתבה? ההזמנה לפורום? אם כך אני שמחה שהצתרפת אלינו. ברוך הבא לבית השני של מעריצי מייק ברנט! למרות שניסיתי לדבר איתך פעם דרך המייל, ללא תגובה חוזרת ממך משום מה. אני שמחה שאת פה וששיתפת אותנו בחוויותיך. אני גם בביקורי הראשון בקברו של מייק שהיה לפני חצי שנה בערך, מאוד התרגשתי ואף בכיתי..וכן.. גם שרתי לו. את שיריו. זו הייתה חוויה בלתי נשכחת בשבילי, ועכשיו כשאני חושבת על מעשיהם של ה"צעירים" החולים האלו מהכתבה, בא לי להקיא. שבכיתי על קברו של האדם הכי נערץ עלי, כאשר אנשים משועממים קיימו יחסי מין על קברו.
בכל מקרה, שמחה שהצתרפת!
שלך, סיגל

שלום לך סיגלי../images/Emo140.gif

קראתי גם קראתי את הודעתך, אני מתנצלת שלא הגבתי בזמנו על המייל - את יודעת קצב החיים החיים המטורף.... גובה את מחירו.... בכל אופן, הנני כאן

mikebrant78

New member
היי אלונה, מה שלומך?../images/Emo180.gif

נעים מאוד, אני אלעד בן 27. יחד איתך אנו 4 חבר'ה בני 27 בפורום: שונית, רחלי את ואני. ערב טוב לך!

למעלה