ערב טוב חברים יקרים...

ערב טוב חברים יקרים...

שמעתי שיש כאן באלאגן קצת.וניכנסתי במיוחד מים-המלח. לעשות סדר.למי ששאל לאן נעלמתי אז לא נעלמתי אני חוזר ביום חמישי הקרוב הייתי אמור לחזור היום אבל מסיבות רפואיות זה נדחה ליום חמישי. כל ההודעות המגעילות שהיו כאן נמחקו.ואני כמוכם יודע מי זה וכשאחזור הכל הוקלט וצולם אצלי ויועבר להנלת תפוז והם יטפלו באותו אחד בצורה חמורה. אותו אדם נכנס בשמות שונים כולל שמי אבל הוא לא יצליח לעשות כאן באלאגן אני אישית לא אתן לו.הוא כנראה איש ממורמר ויש לו בעיות יותר גדולות ממה שחשבתי. אבל אני לא אתן לו להיות בפורום הזה יותר הכל יטופל ברגע שאחזור. אני רוצה לבקש ממכם משהו: אל תענו להודעות שלו ואל תתיחסו כי זה משעשע אותו וגורם לו לכתוב שוב ושוב.בואו ניתן לו להנות מעצמו.ולחשוב שהוא מנצח במה שהוע עושה וכולנו יודעים שזה ממש לא ככה.פשוט לא להתייחס אליו תתעלמו ותחשבו שהוא אוויר. אני שמח שעניתם תשובות על כל מה שקשור לארגון נכי-צה"ל. אמרתם דברים מאד מעניינים שדורשים טיפול.אני אענה לכולם על הכל שאחזור כי יש לי ידע נרחב בנושא. וכמו שציינתי הגיע הזמן שארגון נכי צה"ל שאנחנו משלמים לו כסף כל חודש יתחיל לתפקד כמו שצריך.ובאמת להתעניין בנו. אני אביא מישהו בכיר מאד בארגון שיענה לכם על שאלות ודברים שאני לא אוכל לענות ויהיה בסדר. אני רוצה לראות את כל החברים הקבועים כותבים כאן כרגיל אל תעלמו כבר אמרתי לכם ביחד נעשה מהפורום הזה משהו טוב.קצת סבלנות והכל יהיה בסדר. ואשמח לראות חברים וחברות חדשים כאן. אל תשכחו כאן זה הבית שלנו וכולנו משפחה אחת. ואף אחד לא יהרוס את זה.כל מי שינסה לא יהיה כאן יותר. מתגעגע אלייכם מאד...וחוזר בקרוב... שיהיה לכם לילה נפלא... להשתמע... מקסיקני טעים...

c a t c h 22

New member
בלגן יש גם קצאת חוסר רצון להכנס |קפ

בלגן יש גם כצאת חוסר רצון להכנס לפורום ליחס לאדם אחד "כמוכם יודע מי זה וכשאחזור ..." זאת לא הדרך אני חבר בפורום ותיק ופעיל וגם חבר של מנהל הקודם ואין לא זמן לדברים כאלה אז רד מי זה קבלת לנהל את פורום אז בהצלחה !!!! אני אישית לא היתי רוצה להתמודד עם העבירה המזוהמת בפוליטיקה של שנה לפני בחירות לאירגון עם ההשמצות לשם השמצה על בית לוחם ואירגון חשוב מאוד לבקר את האירגון ואנחנו יכולים לעשות זאת אך בצורה מכובדת

ברק 188

New member
שלום חבר catch 22

שלומך?אני יודע שאתה מגדיש את עצמך לדברים רצנים יותר לשם כך יש אריק דנה מהאתר השכן לנו, שם שאלות תשבות לנושא עצמוגם אריק ודנה נהדרים והחברה שם באת טובים-אבל פה הכל יותר משפחתי לא רק בבעיות של הנכים אלא הכל בכל גם בזה וגם בזה ובזה היחוד שלנו תא "משפחת" נכי צהל ובמשפחה מדברים על כל שבלב. להנשתע והשאר גם איתנו.

c a t c h 22

New member
ברק 188 תודה על תמיכה

אני נכנס לפורום נכון שאני יותר טוב בדברים רציניים אך אני יכול גם להיכנס ולא להגיב להנות רק לשמועה להיות חלק מהמישפחה אך ההשמצות לא במקום אני רק רוצה שנהיה קצאת יותר מפרגנים אחד לשני

למעלה