ערב טוב, ושנה טובה.

yafit05

New member
ערב טוב, ושנה טובה.

שוב זקוקה לעצת המומחים. יש לי מקרר מטאור 500, ויש לו בעיית מים. כל המים שאמורים לצאת מאחור בצלחת, יוצאים ישירות לתוך המקרר, בדיוק בחור שמוציא אוויר קר במקרר. לעיתים נדירות, יוצאים גם מים על הרצפה, מתחת למקרר. מיותר לציין את כל המזון שנהרס... מי יכול לכוון אותי למקור הבעיה?????? תודה מראש

lekner

New member
ישנה צינורית שמובילה את המים

היא נמצאת מאחורה במקפיא(חור קטן) כנראה החור סתום וכל הפשרה המים פשוט נשארים במקפיא

yafit05

New member
ויש איזה שהוא פיתרון?

בעלי חושב שזה הגוף חימום, אבל בדיקה פשוטה, גילתה שהגוף חימום עובד. בעלי חשמלאי, אבל לא כל כך מתמצא במקררים. במקפיא מתחת לאלומניום התחתון, יש תמיד גוש קרח עקשני. הקרח חוזר גם אחרי הפשרת המקפיא, למה?

lekner

New member
לראיה הגוף חימום עובד כי יש מים

הפתרון פשוט להרים את המכסה התחתון במקפיא ולנקות את פתח הניקוז עם מים חמים יתכן והאיטום מסביב לדלת לא כמו שצריך אז יש כניסת לחות וקפיאה מוגברת יתכן כי עקב ניקוז לקוי (התופעה המדוברת) המים לא מתנקזים כמו שצריך ואז הפ קופאים כמו שציינתי אני מציע לפרק את המכסה במקפיא להפשיר טובטוב במים חמים לא סכינים ומזלגות ולבדוק מה קורה

shoulhadida

New member
טיפול בניקוז לקוי.

בהרבה מיקרים הניקוז לקוי, פשוט אבק ומיים סותמים את הצינורית המנקזת את המיים. הפתרון השחל סטלבנד כשעליו לבד ממש כמו חוטר בנשק. כשתוציא אותו תראה ממש פקק של זיפה המעקבת את ניקוז המיים. המיים נשארים וקופאים ,כאשר יהיה נקי הכל יזרום ויבוא על מקומו בשלום. חג שמח. שאול מזגנים אשדוד 0505759995

למעלה