ערב טוב ושבת שלום..

yossi iv

New member
ערב טוב ושבת שלום..

איזו חיה מתאימה לתאר עצבות? שבת מתוקה לכולם.

facundo te amo

New member
דג באקווריום

תגידו שזה לא עצוב!! במיוחד שרובם דגי זהב שמתים צ'יק צא'ק :/

hadarwin

New member
חיה כלואה...

זה מתאר עצבות וכאב.... לה כואב, ואולי עצובה ולאחרים שרואים אותה יש צביטה של עצבות בלב... למה?@!?? משו קרה?? המשך שבוע מצוין לכולם... שבת מצוינת לכולם

Spotless Mind

New member
כי..

הוא ניראה מסכן כזה. למרות שהוא חמוד. וזה דיי מעציב לחשוב שמישהו רוכב עליו נגיד, כי הוא לא חזק כמו סוס. לא יודע, זה מה שעלה לי לראש...

שבת שלום

אני חושבת כלב, אבל מהכלבים עם האוזניים והעיניים הגדולות שעומדים לבכות. שאלה יפה.

yossi iv

New member
כלב מפוחלץ..מעניין ממממ...

ישי , איך בדיוק? נסה ליצור את הקשרים?

adi23e

New member
../images/Emo6.gif תהיי בריאה - חן../images/Emo140.gif

תראי - אפשר להסתכל מכמה נקודות מבט: האחת סגורה ומקובעת: התגובה של יוסי היא לא להודעה הנכונה כי בהודעה הקודמת שלך לא הזכרת כלב מפוחלץ..והפנייה הייתה לישי השנייה: נקודת מבט פתוחה ולא מקובעת: התגובה של יוסי היא כן להודעה הנכונה כי גם את הזכרת כלב בהודעה שלך, ואולי עצם זה שהזכרת כלב, הזכיר ליוסי שהוא רצה להגיב לישי, אבל כבר החליט לרשום את ההודעה כתגובה אלייך . כך שבזה שיוסי פנה לישי אבל הגיב אלייך - יאללה בקטנה

תהיי בריאה...

חח תודה קודם כול אני התייחסתי לזה ברצינות אבל אחרי ההודעה שלך... פשוט לפעמים זה באמת מבלבל לאן שמגיבים, במקרה הזה הוא כתב את השם 'ישי' אבל אם לא היה כותב לא הייתי מבינה. את צודקת...אפשר בהחלט להסתכל על זה כך, ולהגיד שיוסי תכוון לכלב מפוחלץ. אני בוחרת להיות מקובעת הפעם. זו גם דרך. -אולי אני מושפעת מהיום ואני לא הכי צוחקת עכשיו, אבל ככה בחרתי.

לילי27

New member
קופים.

שאומרים לי את שם החיה הזאת, הקונוטציה שיש לי היא ניסויים בבעלי חיים, עצב שלהם בעיינים, ודברים מזוויעים שעדיף שאני לא אפרט. זה כנראה בגלל שאני קוראת הרבה בנושא ומאוד נגד (לא משתמשת בדברים שנוסו על בעלי חיים ומנסה לשכנע אחרים ולהסביר) וראיתי הרבה סרטונים ותמונות נוראיות.

אבל..

אבל למה דווקא חיה עצובה ..למה לא שמחה? אני אומרת שחיה שמסמלת שמחה זה דולפין..

למעלה