ערב טוב ושבת שלום

SEAGULL

New member
ערב טוב ושבת שלום

כל פעם שגלשתי לכאן התפעלתי מידיעותכם וכ"כ רציתי שתגידו לי גם משהו,אבל לא היה לי סורק. אבל כשרוצים אז... ועוד לפני שעניתם לי אני כבר אומרת תודה ו......אפשר להגיד הכללל שבת שלום

SEAGULL

New member
נו עפיפון שכמוני... ../images/Emo3.gif לא הוספתי

את הקובץ

../images/Emo87.gif../images/Emo105.gif../images/Emo87.gif../images/Emo105.gif../images/Emo87.gif

מק
תראו איך הם קופצים

אריק!

New member
סיגלוש ערב טוב לך

וכל הכבוד על אומץ לבך להניח לפנינו את כתב ידך הסימפטי. מה לנו קטלניים כאלה ולכתב כזה עגלגל, מה נכתוב לך ? אולי תני לנו כמה מספרים וננסה נומרולוגיה ? מה שלומך ? תכיני את עצמך לכי תדעי מה יכולים לכתוב עליך. יש לנו פה כמה לאחר שחטפו שוק לא שבו לפדבק. בקרוב יכתבו לך כמה דברים, גם אני, פשוט כרגע אני מצוברח ורק דברים רעים יכולים לצאת לי, אז נעזוב בינתיים. אגב, את לא כל כך אמיצה. להשתמע.

אריק!

New member
סליחה על ההטרדה

אני לא יודע מה מצבך המשפחתי אולם חשבתי להציע לך את מר שמר שפרטים אודותיו תוכלי למצוא למטה יותר, הוא לעולם לא יוכל להבין אותך ואת לא אותו, ואולי דוקא מהניגוד התהומי הזה יצמח זיווג שיאריך ימים וילדים לתפארת מדינת ישראל. כאשר אני קורא את מה שאני כותב ברור לי לגמרי שאני צריך ללכת לישון

SEAGULL

New member
אריק להכין שכפ"ץ? ../images/Emo3.gif

כמה קטלניים? חופשי,מותר לקטול מקסימום אח"כ אני אלך לפורום תמיכה למבוגרים ואגיד שקטלו אותי
מה שלא הבנתי זה את הקשר למספרים וכאלה... מחכה בקוצר רוח למוצא פיך,מצויידת ב

אריק!

New member
שלום סיגלי ../images/Emo66.gif

את יכולה להחליף את הקסדה ב "בנדנה". נראית לי נעימה וסימפטית ( בד"כ ) בעלת רגשות וחום, יכולת הענקה ותמיכה, חוש הומור להפגת משברים, התקשרות, רגש אמהי ורגישויות מפותחות - לפעמים מדי. נוחה ופשרנית מטבעך ומשתדלת לסדר ענינים בטאקט ומינימום חכוכים. מושפעת. במדת מה מבטלת שאיפות וצרכים שלך לטובת אחרים ויש לכך מחיר במימוש/אי מימוש פוטנציאל אישי. ויש גם מסירות, התרגשות, הגזמה כאשר אחרים אדישים ולא מספיק מתייחסים ואכפתיים, מה שמחזיר אותנו להתגברות הפן הרגשי סובייקטיבי. ( מעייף להדפיס ). הבקורת בנושא וכלפי אחר לא מספיק מוקדת ומחודדת. ויש גם לא מעט תרוצים עצמיים והחלטות וסדרי קדימויות שהם פרי בחירתך, ואולי בשל פחדים ? ויש גם שנויי אומץ בקבלת החלטות ומעשיות, קונפורמיות ורצון לשבור אותה, הכנסת צביון אישי ´בקטן´ אך רתיעה כאשר זה בענינים גדולים. וגם חשש צכניות ושנויים מרחיקי לכת בעלי מרכיב אי וודאות ניכר. בכל אופן, השפעת החינוך והבית ניכרת, ואולי באופן תת הכרתי גם פיצלה יוזמה ובטחון. נגמר הכח.

SEAGULL

New member
אריק ../images/Emo45.gif ואוו

פשוט לא יאומן,כ"כ נכון.אפילו אין צורך לומר זה כן וזה לא כיוון שכל מה שכתבת הוא חלק ממני,ואפילו נגעת בכל אותם מרכיבים שאני מודעת להם,שונאת את קיומם ומנסה לשנות....

למעלה