תשובהערב טוב,ושבת שלום
שלום לכם. רציתי לשאול האם בהסכם שמקובל עלי ועל אישתי,זה חוקי שהיא תתחייב לקבל מזונות סימליים,מכיון שהיא מרויחה פי שלוש,ומעוניינת לקבל גט? כמובן שזה יהיה מותנה בכל עוד היא תישאר באותו מקום עבודה,תודה לכם.
אני מקבל רק 2000 שח לחודשתשובה
מזונות לעצמה או לילד? אם לילד נקבע שהסכם שמטרתו לאפשר לאב להתחמק מתשלום מזונות הוא בטל אבל יתכן שהדבר נאמר לגבי מצב שבו האם לא יכולה לפרנס את הילד.
יכול להיות שאם תקבעו סכוםאני מקבל רק 2000 שח לחודש
והיא מרויחה פי 3,ואני נכה 75 אחוז.מדובר על 150 שקל מזונות לילד.היא מקבלת על הגב שלי,עוד 670 שקלים כל חודש עד גיל 18,סכום שניתן לכל ילד לאבא נכה,וזה מופקד אצלה לחשבון אוטומטית.
מה זה סעיף שיפוי?יכול להיות שאם תקבעו סכום
שהולם את היכולת שלך ויהיה סעיף שיפוי בהסכם הגירושין ותקבעו שהאם היא אמידה ויכולה לפרנס את הילדה, לסעיף המזונות יהיה תוקף.
סעיף שיפוי הוא סעיף שבו האישהמה זה סעיף שיפוי?
ודרך אגב,זה ייתכן גם אם מדובר בסכום נמוך מאד? תודה לך,על הכל.
לעורך דין פנדריך שלום,וחג שמח לך.סעיף שיפוי הוא סעיף שבו האישה
מתחייבת להחזיר לבעל את ההפרש בין הסכום שהוסכם בחוזה לבין הסכום שביהמ"ש חייב אותו לשלם. ההסכם תקף למעט במקרים בהם הסכום נמוך בצורה משמעותית עד כדי פגיעה בילדים.
תודהלעורך דין פנדריך שלום,וחג שמח לך.
רציתי בשמי ובשם כל אותם אנשים שאתה כל כך עוזר להם בהתנדבות,ועל חשבון הזמן הפרטי שלך,לאחל לך ולכל בני משפחתך,לקראת החג,חג שמח,ושתבורך. שתדע שאני מאד מעריך את מה שאתה עושה לא רק בפורום הזה,אלא גם בפורומים אחרים שאתה עוזר בהם,שאני לא אציין אותם בכדי לשמור על הפרטיות שלך.(אולי אתה לא מעוניין,לא יודע...). אתה בן אדם נפלא,שיודע לסכם בקצרה נושאים מורכבים,והכי חשוב,שאתה אדם טוב,עם לב זהב. כן ירבו כמוך,ישר כח,והלוואי שתקבל רק פי שתיים מכל מה שאתה נותן. חג שמח.
הסיכוי שבית המשפט יאשר הסכםערב טוב,ושבת שלום
שלום לכם. רציתי לשאול האם בהסכם שמקובל עלי ועל אישתי,זה חוקי שהיא תתחייב לקבל מזונות סימליים,מכיון שהיא מרויחה פי שלוש,ומעוניינת לקבל גט? כמובן שזה יהיה מותנה בכל עוד היא תישאר באותו מקום עבודה,תודה לכם.
תודה לך עו'ד דיין,מאחל לך חג שמחהסיכוי שבית המשפט יאשר הסכם
שקובע מזונות בסך 150 ש"ח הוא נמוך למדי. חשוב לנסח את ההסכם כך שיובהר סכום זה מתווסף לקצבת הילדים וכן לקצבה מביטוח לאומי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.