ערב טוב ושבת שלום!!!!!!

ה מ ש י ח

New member
ערב טוב ושבת שלום!!!!!!

שאלה לי; אלה שחזרו בשאלה רק בזמן האחרון, לא מרגישים ריקנות כלשהי בשישבת? איך אנשים כאן מעבירים את ערב יום שישי?

ה מ ש י ח

New member
אמממ.. אני לא אקבל תשובה רצינית?

חבל כי זה מעניין אותי. חוץ מזה, משיח באה, מטלפנת ויש לה עוד אילו פונקציות מגניבות.

משיח משיח משיח, איזה שיר דפוק זה

"ויש לה עוד אילו פונקציות מגניבות", הצחקת אותי
בדיוק חזרתי עכשיו מארוחת ערב עם חברים והודעתי להם חגיגית באמצע הארוחה שמבחינתי אי אפשר לעשות "עונג שבת" מבלי לנגן את שירי קרליבך עם גיטרה. אז באיזה עולם אני חי? עולם מטורף.

מניאק למה לא הזמנת אותי?

דוקא ממש היה מתאים לי עכשיו לפצוח בשירת ניגונים... תינהניניניני..... לסעודה שלישית אתה עוד פנוי? <ידיד נפש אב הרחמן...>

בין אחי אני מסתובב ואנא אני בא

אפשר גם ? האמת שזה מה זה חולני אבל דמיינו שאני עובד בעבודה שכולם כופרים מושלמים (חיל אוויר קיבוציניקים מה עוד צריך? ) ופתאום נחה עליה הרוח ואני מתחילים לנגן לי ניגונים חסידיים . אני חושב שאם היה אלוהים קיים זה הנקודות שהוא היה צריך להיות בהם... בשביל להנות המאירוניה ... אייל <דמעה בראש של שיו מה זה התווים המזעזעים האלו שיוצאים לי מהפה ...>

R a c h e

New member
שום ריקנות!!!

אני מתפוצצת מארוחת ערב בקולומבוס, אפילו סיגריה לא ניכנסת לי לפה עכשיו........

סיסטאר

New member
../images/Emo23.gifאיך מעבירים את השבת

אצל החרדים ועוד שיש שעון קיץ אני הייתי באטרף השתגעתי שרק השבת תעבור אז זו שאלה רטורית .תעשה מה שאתה רוצה . הכל פתוח לפניך

סיטרא

New member
מה פתאום ריקנות?

סוף סוף הצלחתי להפטר מהכפיה שנכפתה עלי בשמירת השבת 18 שנים מחיי, אין חופשי ומאושר ממני !!

אבזץ

New member
וואקום../images/Emo70.gif

הכול קיים בתורה, הכל, אפי´ העיתון של שבת, סרטים רואים בתורה, הספרות גם היא כבר כתובה בתורה, ומה שלא כתוב אלו ספרים חיצונים, והשאר זה הרי הבלי העולם הזה. ולגופה של בעיה, אני חושב שהתכונת לבדידות -שבת שלא בחיק המשפחה/חברים, ריקנות זו מלה קצת גסה ולא נכונה.

מוטלה1

New member
ביום חמישי

אכלתי צ´ונט עם קישקע וכל הציוד הנלווה (בשרי) וקניחתי בכוס קפה היה משהו >סתם כי אין לי משהו יותר טוב לומר<

דידית

New member
הי משיח! אחלה שאלה.

גם אני בהתחלה הרגשתי מן ריקנות מסוימת, משהו חסר. האוירה השונה קצת, השינוי, השקט ברחובות. אבל אתה יודע מה החלטתי? לעשות לי אוירה נחמדה. לעשות לעצמי את השבת קצת יותר מיוחדת. לא תמיד יש לי את הסבלנות לפעמים סתם בא לי לישון. אבל אני עושה לפעמים סעודת שבת נחמדה עם חברים.כמעט כל שבת אני שמה חלות על השולחן וזוג נרות. אם יש מזג אויר נחמד אני יוצאת לחוף. שבת בעיקר זה זמן לכיף ולמנוחה. ואם אתה מרגיש בודד אז אולי זה לא כל כך קשור לשבת אלא שאתה יותר מרגיש את זה בזמן של חופש. דידית.

שבתות ראשונות הן בד"כ מוזרות

זה לא קרה לי לאחרונה אבל גם עם הסקלרוזה אני עוד זוכרת משהו. יש שקט כזה מוזר באוויר, מן אווירה לא ברורה שלא רגילים אליה. אם נמצאים בסביבה עם דתיים רואים ברחוב אנשים הולכים בלבוש חגיגי וזה נראה מאוד מוזר. ריקנות? ממש לא. יש כל כך הרבה דברים לעשות... אחרי כמה שבועות גם ההרגשה המוזרה נעלמת והופכת לשלווה של סופ"ש.

ה מ ש י ח

New member
אז לפי מה שהבנתי..

בהתחלה מרגישים קצת שונה ואחר כך דופקים את הראש בקיר ושואלים את עצמכם "למה לא עשינו את זה קודם?". אני טועה?

למעלה