ערב טוב ושבת שלום

ערב טוב ושבת שלום

היום לא הייתי ליד מחשב כמעט כל היום הייתי גם בברית של המנהלת שלי היא ילדה בן שבוע שעבר אז רק נכנסתי לאחל לכם שבת שלום ונתראה במוצא"ש

ר ע נ נ ה

New member
מחשבות על ל"ג בעומר

בגן של ליהי הכריזו על עצמם כ"גן ירוק" מתחילת השנה. הגן מבצע פעילויות ירוקות וגם מחנך את הקטנים לשמור על הסביבה. בהקשר לכך, החליטו מטעמי שמירה על הסביבה, לא לקיים מדורת ל"ג בעומר ענקית עם ההורים, שכידוע גורמת לזיהום אויר רציני, אלא לציין את החג בגן עם הילדים במהלך יום הלימודים עם מדורה קטנה וסימלית. לי זה נראה נכון ומבורך ובכפוף למה שהם מנסים להנחיל לילדינו, אבל חלק מההורים החליטו בכל זאת לקיים מדורה והזמינו את כל ההורים והילדים מהקבוצה של ליהי להשתתף. מהפן החברתי רציתי בשביל ליהי שתהיה לה מדורה עם החברים מהגן, מצד שני באמת שקצתי מכל המדורות הגדולות והלא הכרחיות האלה (עשינו בשנה שעברה והתמלאתי רגשות אשם כלפי כדור הארץ...), במיוחד כשיש לנו כבר מדורה עם השכנים יום לפני כן (זה ליד הבית אז מקפידים שהאש תהיה קטנה...) וזה נראה לי מספיק מבחינת החויה של מדורה, אז זהו, החלטנו שהשנה נזהם את האויר פעם אחת וננוח - מה אתכם? חוגגים? מרגישים אשמים או מבעירים בכיף?

לג בעומר

אצל נעה זו מדורה קטנה בגן במהלך היום אצל נתנאל זה כבר סיפור אחר כאמור אני מנסה לארגן מדורה כיתתית אלא שההענות לא מרשימה מחר יפול דבר ע"פ כמות התלמידים שיחזירו את האישור ביום שני בערב אנו בהתלבטות עצומה - עוד לא החלטנו, כל שנה היו עושים במושב של ההורים שלי ערב גדול עם מדורה מתנפחים וכל טוב - השנה מסיבות תקציביות העסקה נפל - אז אחנו עדיין מתלבטים מה לעשות

למעלה