ערב טוב ובקשה לי

ערב טוב ובקשה לי

מחר אני מדריך קבוצה של נשים ממרכז לטיפול באישה מוכה אולי יש לכם רעיון לסיפור או שניים שיכולים להתאים, לא חייב משהו בעל אופי טיפולי אלא משהו שישמח נשים-אולי סיפורים שיורדים על גברים ? לא יודע אולי לכם הרעיון תודה אילן

הפרפר הכחול ../images/Emo204.gif

אילנצ'יק, הסיפור נמצא בקטיגורית המאמרים באתר. סיפורי זן. סיפור מרגש.אני מוצאת אותו מתאים לקבוצת הנשים. גם...מה משותף בין חבל לתצאית? אחרי חבל נגרר חמור אחד אחרי חצאית 100 חמורים.

הפרפר הכחול לאילן

לאב אלמן היו שתי בנות.רצה להעניק להן חינוך מועיל. שתהיינה מנומסות,מתורבתות,בעלות דעת ומחשבה יצרתית,כל מה שאב דורש לבנותיו,ע"כ שלח אותן לחופשה לאדם זקן שחי על ההרים. הוא לימד אותן על ההרים,העצים,היערות,המים,הציפורים,החיות,על כל שאלה ענה להן בהרחבת הדעת.לא הייתה שאלה שלא ידע לענות עליה. החליטה אחת הבנות להעמידו בניסיון.היא תשאל שאלה שלא ידע לענות עליה.היא תחזיק פרפר כחול בין כפות ידיה ותשאל אותו החי הוא או מת? אם יענה מת היא תשחררו והוא יעוף.אם יענה חי הוא תמחץ אותו למוות. כך שבכל מקרה תשובתו לא תהיה נכונה. ניגשו הבנות אל הזקן כאשר אחת מהן מחביאה את הפרפר הכחול בין שתי כפות ידיה. שאלה אותו האם הפרפר הכחול שבין כפות ידי חי או מת? חייך הזקן הביט בהן וענה. הכל נתון בידייך!אם תרצי יחיה אם תרצי ימות. הכל תלוי בנו בני האדם, כל מעשיינו..... תעשיר את הסיפור....

מלך ארתור

האם אתה מכיר את הסיפור על המלך ארתור שנשבה - ונשאל שאלה שתעניק לו חופש וחיים: מה נשים באמת רוצות? מכיר?

סיפורים בהם "יורדים" על גברים

הם לא בהכרח משהו שמשמח נשים ובטח לא מעצים אותן. לסיטואציה עליה אתה מדבר - קח שני סיפורים שהם יפים, מקסימים ומלאי תקווה ועדינות. יש כאן בפורום לא מעט כאלה. בברכה,

חזרתי מהטיול עם הנשים../images/Emo68.gif

ואני רוצה לספר לכם מה החלטתי לספר להן ומה ספרתי בסופו של דבר אולי יהיה לכם מעניין התהליך. מאוד אהבתי סיפור שקבלתי בפרטי מנאוואן, היה לי סיפור של הכובע של גברת גוואנדלופה וחשבתי לסיים עם הפרפר הכחול שהמליצה שרה. לאחר בחינת קהל המאזינות,האווירה באוטובוס הבנת הרקע והחתך ה"סוציוחברתי" בחרתי לספר סיפורי עדות ודתות כי הטיול היה לחיפה ושם דתות ומיעוטים זה אין. ספרתי סיפור ערבי,נוצרי וכמובן על אליהו הנביא. הבנות הבינו אהבו וצחקו במקומות הנכונים וגם אני הרגשתי שהסיפורים השתלבו יפה במהלך יום ההדרכה. אז מה המסקנה שלי מכל העניין? היה גמיש היה רגיש והיה בעל רפרטואר עשיר שיאפשר לך זאת אשמח לשמוע תגובות אילן

NAVVAN1

New member
היה גמיש היה רגיש היה בעל לב עשיר

מספר אמיתי אתה אילן כל הכבוד.

כל הכבוד לך אילן, גאים בך

ואתה צודק, צריך הרבה סיפורים, ומכל המינים, באמתחת ואז לשלוף מהמותן לפי הצורך. לי כל סיפור מיד מזכיר סיפור. אני רושמת נקודות, נושאים או שמות סיפורים , אבל בשטח הרבה פעמים מספרת דברים אחרים לפי המקום, הזמן והקהל

שלום לך

במופע שלי מתעוררים לחיים אני מספרת את סיפור חיי סיפור שמוכיח שאפשר להגשים חלום ולחיות טוב בעזרת ההומור. ערב אחד קפצה אחת הנשים נעמדה לידי וסיפרה לקהל שהיא אישה מוכה מזה 20 שנה. שאלו אותה מדוע היא נשארת שם (בנישואים) והיא אמרה שבסך הכל הוא בחור טוב הוא רק עצבני וכל פעם אחרי שהוא מרביץ לה הוא מביא לה מתנות. "לפני כמה זמן", סיפרה "התעצבן שבר קערת פיירקס על הראש שלי הביא אותי למיון וכל הזמן שאל אותי- כפרה עלייך תגידי רק מה את רוצה מתנה, אמרתי לו תקנה לי קסדה" סיפור אמיתי מהחיים. יש הרבה הומור שחור בסיפור הזה כי אנשים פשוט התפוצצו מצחוק ולי כאב הלב. שלך, יעל קפיטולניק.

לאילן-טיול עם נשים מוכות.../images/Emo140.gif

היי אילן. קודם לכל זה אתגר עצום לספר לנשים מוכות.ואם הצלחת בזה אני מורידה בפניך את הכובע! מנסיוני חובה להרגיש את הקהל שלך ולדעת מה הוא ואם יש לך הרבה סיפורים שאתה זוכר אתה מתמרן קצת מראש ובעיקר במקום.ונדמה לי שאינני מחדשת לך.הגבירה כתבה זאת במפורש. חן חן פרי גן העדן

Lisa Loo

New member
כל הכבוד אילן,,,,

הנסיון שלי במשך השנים שעבדת בתחום קרוב, אומר לי שהחשוב ביותר זה היכולת להקשיב ולשמוע.....נשמע שעשית בדיוק כך וברור לי שזה גם הסיבה שאתה מספר סיפורים מעולה

למעלה