ערב טוב...התייעצות

rachld

New member
ערב טוב...התייעצות

מישהו כאן יכול להמליץ ( או לא להמליץ...) על הגיפ טריוס החדש? לאישה + 2 תינוקות, לא פריקים של גיפים פשוט רוצה מרווח ובטיחותי, וזה מה שהתקציב מאפשר... יש המלצות?

אור36

New member
מרווח?בטיחותי??

שני דברים שקשה להגיד על הטריוס החדש..... הוא דיי צר, לא חושב שיכנסו יותר משני כיסאות בטיחות בטח לא שתי עגלות בבגזזזזזז, מאחר שהוא צר וגבוה מרכז הכובד שלו גם כן גבוה ולכן פחות בטוח בעיקולים,ובפניות פתאומיות, יש לו רק שתי כריות אוויר, מה שכן, הוא ניראה טוב (לדעתי) הגיפ.....(יש לו לוק מגניב) ומי שאוהב "לשבת" מעל התנועה יהנה והוא נחמד בשבילי קק"ל, תהני.....

noki4

New member
הטריוס החדש דווקא די רחב

ומרווח, יש לידידה שלי אעז אני מכיר אותו, אבל בודאי שלא בטיחותי.

kfirba

New member
אני יכול לא להמליץ לך עליו

לא משנה פריקים של שטח או לא האוטו ממש לא מרווח יכנס לך בספסל האחורי לא יותר משני כסאות לתינוקות עגלות בשילהם לא יוכלו להכנס והאוטו לא יציב בסיבובים הוא צר מרכז כובד גבוהה הפח שלו חלש קיצר לא משו מה התקציב נוכל לתת לך אולי אוטו אחר יותר טוב בשבילך.

אור36

New member
איסוזו רודאו

אומנם לא חדש, אומנם זולל דלק אבל תקבלי אחלה תמורה לכסף,

kfirba

New member
...

איסוזו רודאו דווקא לא הייתי ממליץ לך עליו זה מנוע טורבו 3200 בנזין 205 כ"ס הוא בולע דלק חבל על הזמן הייתי ממליץ לך על הסוזוקי גרנד ויטרה ג'יפ מצוין! רק קח בחשבון שיש רק 3 דלתות (יענו 2 דלתות + דלת אחורית) אבל הוא מרווח בפנים.

אור36

New member
זה לא מנוע טורבו

מנוע בנזין V6 נכון שבולע דלק,אבל ,רכב אמין מאוד, ובזכות "אופנת" הדיזל אפשר לקבל שנתון גבוה עם ק"מ נמוך ומחיר שפוי מאוד.... גרנד ויטרה רכב נהדר,בשלוש דלתות צפופ מאוד, יש את הדגם של הארבע דלתות אבל הוא יקר יותר ושתיין דלק כמו הרודאו

kfirba

New member
...

אני יודע שיש את הדגם של ה5 דלתות אם כבר לא 4 ....אבל הוא גם רק בשנתונים נמוכים אני מדבר על ה3 דלתות ואני זוכר שישבנו בו 3 מאחורה והיה בסדר גמור.....השאלה אם יהיה לו נוח עם תינוקות כל פעם להזיז את הכסאות הקדמיים

מנסיון שלי עם שלוש דלתות וילדים

אמנם לא כ``כ נוח. אבל בטוח! אין לילד דלת לידו למרות הנעילה.. כי הילדים כבר מספיק חכמים בשביל לפתוח את הנעילה. הנסיון שלי הוא מהניסן שמכרנו.. וגם היתרון בניסן היה שאין חלון שהם יכולים להוציא יד או סתם לפתוח..

אור36

New member
כאבי גב

ותרגילי גמישות להכניס ולהוציא את הילדים לרכב "להכניס" אותם לכסא הבטיחות באלגןןןןןןןןןןןןןן

kfirba

New member
רודאו

דרך אגב בעל הבית אם אין לך בעיה עם הוצאת הדלק של הרודאו זה רכב מצוין ותוכל לקבל איתו עוד כמה פינוקים כמו ריפודי עור למשל וסאן רוף.

למעלה