ערב טוב בנים/בנות

ערב טוב בנים/בנות

אחרי יומיים של גסיסה חזרתי לעצמי הודות לטיפול המדהים של בעלי אני מצליחה למצמץ בקיצר, היום הוא הפתיע אותי וחיבר לי את הלפטופ למיטה עם חיבור לאינטרנט אם זאת לא אהבה, אז מה זאת אהבה קאסי - וזה לא הסיפור שלי ליום האהבה למרות שהוא מתאים ליד המיטה יש לי טרמוס חם וים של תרופות ושום דבר לא הצליח להבריא אותי ברגע ששמעתי את ההתחברות לאינטרנט מהלפטופ החום ירד, השיעול פסק, הכאבים נעלמו כלא היו איזו מחלה זו לדעתכם? באדי

polegra

New member
פנקת ממכרת...זו מחלה ידועה

לרוב היא מופיעה אצל נשים שמשקיעות את הנשמה בבית ובבן זוג.... לרוב זה קורה אחת לכמה שנים אבל אצל נשים רגישות זה יכול להופיע אפילו כמה פעמים בשנה... זה מתחיל כמו שפעת טיפוסית אולם היא הרבה יותר קשה... היא לא עוברת עם כדורים וכו... האישה צריכה מנוחה ורמות היסטריות של צומי ואז מתכילה הממכרת להופיע והאישה צריכה את כל מה שהיא מכורה אליו...אינטרנט שוקולד סיגריות חתולים...כל אישה והמכרת שלה... באם ימולאו כל התנאים אזי האישה תתחיל להבריא... את כבר קמת למכרת....כנראה קיבלת פנקת כי אחרת לא היית מגיעה עד הלום ... אז לדעתי את בשלבים הסופיים של המחלה... אבל המלצה שלי...את צריכה עוד הרבה פנקת בסופ"ש הכדי להבטיח שזה לא יחזור שוב במהרה טלי

ענתי 10

New member
../images/Emo6.gif אהבתי! נראה לי שגם אני מפתחת

פנקת

היי ענתי

את יודעת שאתמול או שלשום היה בתוכנית שלש גיא פינס כתבה הראו את המיונים לכוכב נולד 3 הראו כל מיני אנשים ששרו וכל פעם שהראו בחורה יפה אמרתי לעצמי "זאת ענת, לא, זאת ענת, לא, זאת ענת" חחחחחחחחחח

lili81

New member
היייייייי

תרגישי טוב בובה.. ותנסי להינות מהיותך במיטה החמימה והנעימה.. איתנו

למעלה