ערב טוב!א מ ו נ ה

אז למה

קשה להשיג את הספרים שלו בחנויות?? שורשי הניגון, גשר צר ועוד? איפה הם כל אוהבי זריצקי? ובכלל, שמועה גונבה לאוזני שיש עוד חומר כתוב מעשה ידיו להתפאר - שלא יוצא לאור. אם הייתה דרישה ציבורית - זה כבר היה מתפרסם. אהה, ספרי זריצקי - גן עדן בעולם הזה.

שומר 23

New member
יש צדק בדבריך

את גשר צר ולמעלה מן השמש הוציאו מחדש האחרים אני השגתי אם תתאמץ תשיג ויש עוד הרבה כתבי יד שזקוקים להרבה השקעה שכנראה אין מי שישקיע.. כמה חבל..

שומר 23

New member
הופה

את בענינים חזק.. רק הוא לא שמע מאיתנו שזה לא ממש ספר מוסר זה סיפור חיים איך חיו בישיבות ובעיירות של פעם וכדו` גם אם לא נשמע לך זה מומלץ! יש לי את הספרים אם יש לך דרך לקחת אותם..

"האמנתי - כי אדבר"

בתיכון איזה מורה אמרה (בשם אומרו...) שכאשר מדברים דיבורים של אמונה זה משפיע על הפנימיות. למשל: ה' עשה את זה בשבילי - כי זה הכי טוב לי, הוא עשה את זה מאהבתו אלי, וכן הלאה. עובד - מנסיון!

שומר 23

New member
זה נושא של ראית הטוב..

וזה מתחיל בלדון לכף זכות איך עושים את זה, אז ככה לכל דבר ישנם 10 הסברים במקום להיצמד להסבר השלילי אפשר דווקא לתפוס את החיובי ויש משניהם מספיק רק צריך למצוא (ענין של הרגל תתחילו להתאמן)גם לאדם נחיתי זה מומלץ להתאמן על צד שלא מתכוונים לפגוע בו.

שומר 23

New member
המשך:

ממילא ברגע שמתרגלים לצד החיובי מוצאים גם את הטוב בכל מה שעושה עימנו הבורא..

רעיון הלקוח

מבית מדרשו של הגרי``ס או הסבא מקעלעם. ואסמכוה אקרא ``אבדה אמונה נכרתה מפיהם`` מדוע אבדה האמונה ? בהיות ונכרתה מפיהם. פשט המתאים לגמולי מחלב! שהלא אין בפשט הפסוק אלא שני מסובבים. 1 אובדן האמונה, 1 הכרתות מפיהם. ולא סיבה ומסובב.

שומר 23

New member
חילוני שולח הודעות בשבת..

לשעבר בחור ישיבה ועכשיו משחק אותה כבד עם ספרי המוסר..

נ ל ח מ ת

New member
או שפשוט עוד נשאר שכל בקודקוד

והבנאדם בורח מהמציאות כי לא בא לו לייסם אותה..

שומר 23

New member
שכל יש

כי זה לא קשור לכי תדעי מה עבר על הבנאדם ובריחה גם יש ..

אל יתהלל חוגר כמפתח !

לא קשה להעריך מי משנינו בורח מהמציאות ? אילו היית חי את המציאות כפי שהנך מצהיר בפנינו, הלא אז לא היית יושב במושב ליצים ויורש תרתי גהינום ומה גם ``אל תרבה שיחה עם אישה ! באישתו אמרו....`` ושאל נא את ברוריה מהי הגדרת ריבויי שיחה ?

למעלה