ערב טוב!א מ ו נ ה

ערב טוב!א מ ו נ ה

חבריה.איך משרישים אותה?איך מתחזקים בזה?אני יודע שהכל לטובה וכו וכו..אבל כשיש קצת רגש,עצב,אז........תנו רעיונות באמונה...תמליצו על ספר מסוים..בתודה מראש.שיהיה לכולנו חג טו בשבט מתוק ושמח.

נ ל ח מ ת

New member
יש את האתר של הדברות

הוא מפוצץ בדברים של אמונה. וסתם שתדע שמי שלא מאמין פשוט בורח מהמציאות כי לא שווה לו להאמין! תאמת לא צריך שום אתר ושום הידברות. אלא רק תוזיז את האצבע ביד ותשאל את עצמיך איך אתה עושה את זה...

אני לא

מדבר על האמונה הזו..ודאי שיש אלוקים..אני מדבר על להאמין במצבים שקורים דברים קשים/כואבים ולא אפרט מה קרה כאן..בכ``ז פורום..אז שאלתי זאת בכלליות..ואגב תודה על התגובה.חשיבה חכמה.

שומר 23

New member
את ה..

להזיז את האצבע הוא מכיר וכן כולנו הוא רוצה קצת חיזוק ואולי גם קצת שמחה כי מתוך שמחה אפשר לראות הרבה אמונה.

שומר 23

New member
כאילו שעד היום היית עצובה..

לא נשמע לי.. ולא בענין של הפירגון אלא שלא נשמע מהסגנון שזה מישהי עצובה. מצטער..

נ ל ח מ ת

New member
יש שמחה ויש שמחה.

יש שמחה שהיא סתם שכרגע יש לי מצב רוח טוב, ויש שמחה שעליה אני מדברת (ואולי גם אתה..) שאיתה שואפים להגיע בעבודת השם. וכמו שאתה אומר אפשר דרכה להגיע לאמונה ולהצליח איתה לקום אחרי שנופלים.. זה הבדלים דקים אבל מ א ו ד משמעותיים

צודק אח

הרי העצב הוא נובע מאמונה חסירה קצת.כי כשמאמינים באמת ובדרגה גדולה אז העצב הוא פחות..כשמחים יותר קל..אבל החוכמה היא כשקשה לעבוד על זה...

שומר 23

New member
אמונה אני לא יודע להמליץ לך

אבל הספר מוסר הטוב ביותר מבחינתי זה למעלה מן השמש של דוד זריצקי..

שומר 23

New member
אני לא יודע

מה שאני יודע זה שאני מת על הספרים שלו ואגב יש לו גם ספר ילדים שאני ממליץ עליו מאוד שנקרא שימקה והוא על ילד וכו` בשואה .. (כן מהשואה) להשיג בחנויות הספרים..

שומר 23

New member
האמת שיש לו הרבה

תתחיל עם ``למעלה מן השמש`` תנסה,אני מת על זה..

נ ל ח מ ת

New member
הוא מדבר

לפשוטי העם, אבל כולם יכולים לקרוא את זה. נגיד הספר של שימקה שהוא בעיקרון בשביל ילדים- כולם קוראים את זה ומאוד אוהבים

שימקה זה לא ספר ילדים!

אז מה אם הוא מנוקד??? הספרים שלו עם עומק בלתי נדלה. כל מילה - דבש. לקרוא ולקרוא בלי להפסיק. אחח, כבר חשבתי שפסו אוהבי זריצקי מעל פני האדמה.

שומר 23

New member
איפהה ???

המבינים מסתובבים בינותינו רק לפקוח את העיניים ולמצוא אותם..

למעלה