ערב טוב .. אפשר שאלה??!

לולה5551

New member
ערב טוב .. אפשר שאלה??!

התחלתי לפני שבוע לעבוד בגן פרטי כסיעת סיכמתי שעות עבודה מ שמונה עד אחת..כולל יום שישי עד 12

השכר הוא 27 שח לשעה .. ולאחר 3 חודשים היא אמרה שיהיה סכום גלובלי..

השאלה :
על פי מה היא תקבע את הסכום הגלובלי??! או כמה לפי דעתכן משלמים גלובלי עם לשעה זה 27 ???

האם הגלובלי כולל גם את חופש הגדול???

ומה קורה שצריכים לבוא בערבים כשיש יום המשפחה, חנוכה ,סוף שנה?? האם זה בתוך הגלובלי??!

זאת עבודה מאוד קשה שאני ממש מחקרית פיזית כי יש מלא ניקיונות . וגם פעם ראשונה אני שומעת שכול אחת צריכה להביא את הקפה והחלב שלה!!!

האם כדאי לדבר איתה כבר בימים הקרובים ... כי עם השכר יהיה נמוך על 6 ממים בשבוע זה לא שווה את הבריאות
שלי !!! תודה

milimnif

New member
אל תתביישי לשאול

אני לא יודעת להגיד לך מה יהיה השכר הגלובלי ואיך הו יחושב, אבל היתרון הוא שגם אם תחסירי יום עבודה בגלל חופש או מחלה, את אמורה לקבל תשלום על היום הזה.
תבדקי את כל הפרטים בדיוק, שעות עבודה נדרשות בהסכם הגלובלי, תנאים סוציאליים, חופשות, ולטובת שתיכן תרשמי לך הכול. שלא יהיו אחר כך ויכוחים. עובד ממורמר על שכרו הוא עובד שלא מרוצה בעבודה ולא עובד כמו שצריך. עדיף לטובת שתיכן לשים הכול על השולחן כבר מההתחלה.

חן ירדנאי- מילים ונפלאות, הדרכת גננות
www.milimveniflaot.com

שכר גלובאלי , מהו?

לא תמיד עושים את השימוש הנכון במונח שכר גלובאלי.
שכר חודשי, שכר לפיו יש הסכמה על מספר שעות בחודש /בשבוע והשכר שנקבע הוא בעבור אותן שעות, מחסירים יום מקזזים בהתאם, עובדים מעל לשעות המסוכמות מתוגמלים בהתאם בדרך כלל 125% ויותר.
שכר גלובלי, הוא בדרך כלל גבוה יותר מכיוון שהכוונה היא לתמורה לפי הצורך, במקרה זה של הגן, ולא לפי שעות העבודה המוסכמות מראש. בכל מקרה כדאי לשרול את ההצעה ולשאול את כל השאלות ולהבין את כל המשמעויות והמשתמע והעשוי/עלול לקרות בעקבותיה.
אני מניחה שבגן, גלובאלי אומר שאת עובדת מכסת שעות מסוימת אבל אם הגננת מבקשת להשאר מעבר לשעות בכדי לעצב לוחות חדשים לנושא חדש או שיש אירועים וישיבות ופגישות הורים ועוד כהנה וכהנה, אין זה אומר שיש תוספת שכר על השעות האלה, הן נמדדות במכסת השכר הגלובאלי אותו תציע לך.
יש מקומות שבהם יש תקופות עמוסות ואז הצוות נדרש להמון שעות, מאידך יש תקופות "יבשות" שבהן הצוות יכול ללכת הביתה מוקדם, במקרים כאלה כדאי לשני הצדדים לדון בשכר גלובאלי.
מקווה שלא בלבלתי במקום לעזור.

לולה5551

New member
היי

רוחלה אכן צדקת אחרי שיחה שלי איתה היום לזאת היתה הכוונה גלובלי אני עובדת עד אחת כולל שישי 27 שח לשעה שזה יוצא בחודש בסביבות ה3000 שח ועם יש לי יום חופש יוצא 2700 לא כולל נסיעות ... האמת שמאוד קשה לי לא בגלל הילדים בגלל הניקיונות.. והאמת שיש את החופש הגדול פסח וחנוכה ועוד... ויש לי ילד בגן עירייה עד 14:00 ומערי אין לי שום סידור בשבילו אז אני לא אוכל להיתחיב ... וגם יש מסיבות כמו שאמרת שצריך להגיע בערב וזה כלול בגלובלי נא י עם שני ילדים קטנים בבית... כניראה שללא אוכל להתחייב ואצטרך לעזוב!!! העבודה היא פיזית וקשה והשכר לא הכי מצדיק את עצמו תודה בכוך אופן!!!

נסי גני עריה באיזור מגורייך

יכול להיות שתוכלי להשתלב בגן עירוני, מה שעשוי להיות פחות מתגמל כספית אבל יתאים לצרכים המשפחתיים שלך.
בהצלחה

אני לא בטוחה שהבנתי...

את גננת, לא סייעת , נכון?
גם אם תהיי בגן עירייה בתור גננת אם תתצטרכי לעבוד עד שתיים ויהיה לך בעיה עם הילד אלא אם כן תעבדי בגן המקביל אל הגן בו הוא נמצא.
בתור גננת אם תתטרכי לעבור השתלמויות ולעשות מסיבות ובקיצור לעבוד לפעמים גם אחרי הצהריים.
אלו הדרישות מגננת אם.
אם קשה לך אולי כדאי לך או ללכת לעבוד בתור גננת מחליפה ליום בשבוע ולא לקחת על עצמך את כל ההתחייבויות של גננת.
אם קשה לך בעיקר בגלל הניקיונות , זה הזמן לדבר עם בעלת הגן על תיאום ציפיות של דרישות המשרה.
את יכולה לומר שכגננת את לא רוצה שעיקר עובדתך תהיה נקיונות.
אני לא חושבת שיש משרה לגננות (חוץ מאולי גננת מחליפה שזה תלוי בגננת המחליפה) שלא כרוכה במסיבות אחרי הצהריים.
זה בסדר להגיד שבשלב זה לא מתאים לך לקחת על עצמך ניהול גן וזה בסדר גמור לחפש עבודה שתרגישי שהיא "תפורה" לפי מידותייך,
אבל לפי מה שאני מרגישה מדבריך , קודם כל את צריכה להחליט לעצמך מה את רוצה , מה את יכולה לתת כרגע אילו שעות, מה האילוצים שיש לך - למשל שני ילדים קטנים בבית, ולפי זה לחפש עבודה.

למעלה