ערב טוב אנשים.. מה קורה? אין קפה בבית הזה? טוב, הנה הבאתי אני את ה שמישהו ידאג לעוגה
כ כמו שבאתי New member 27/5/07 #1 ערב טוב אנשים.. מה קורה? אין קפה בבית הזה? טוב, הנה הבאתי אני את ה שמישהו ידאג לעוגה
S sunny8 New member 27/5/07 #5 תיכף תגידי שאת כבר אצל באתי???? שרועה על הספה עם ספל הפוך וצלחת עוגת קצפת ביד . לא???
T tutit1005 New member 28/5/07 #8 ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif זהו ..אחרי משמרת שנייה בעבודה..תמו כוחותיי שמעתי קפה ועוגה .. האם נשאר משהו בבית הזה?
ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif זהו ..אחרי משמרת שנייה בעבודה..תמו כוחותיי שמעתי קפה ועוגה .. האם נשאר משהו בבית הזה?
ר רחל הדרומית New member 28/5/07 #9 ערב טוב תותית../images/Emo13.gif איזה ערב??? כבר לילה, יאוווו היום הזה ממש ברח לי.
T tutit1005 New member 28/5/07 #11 ערב טוב רחלי..מירני... כן רחל כבר לילה... כשמגיע הלילה..החשכה..השקט סביב.. זמן מקסים לתת דרור למחשבות....
ערב טוב רחלי..מירני... כן רחל כבר לילה... כשמגיע הלילה..החשכה..השקט סביב.. זמן מקסים לתת דרור למחשבות....
T tutit1005 New member 28/5/07 #15 מירני.. חוץ מעייפות יתר...וגעגועים שהורגים אותי הכל טוב..הכל שיגרתי ביותר..
מ מירני מתוקה New member 28/5/07 #19 מאמי היה בסדר אני פה.../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ועם את העייפה לכי לישון נשמה.ולמי את מתגעגעת מאמי.כי אני מתגעגעת אליך מאודדדדדדדדדדדדדדד.
מאמי היה בסדר אני פה.../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ועם את העייפה לכי לישון נשמה.ולמי את מתגעגעת מאמי.כי אני מתגעגעת אליך מאודדדדדדדדדדדדדדד.
ר רחל הדרומית New member 28/5/07 #18 מירני, יקרה שלי../images/Emo24.gif מה שלומך? איך עבר עלייך היום? התגעגעתי.
מ מירני מתוקה New member 28/5/07 #22 רחלי גם אני יתגעגעתי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני בסדר נשמה הכל טוב.מה איתך איך את