ערב טוב אנשים

kortex

New member
ערב טוב אנשים

כמעריץ של ברי, אבל לא בעיקר וכמי שראה את הפורום בזמן האחרון הייתי רוצה להצטרף :) מממ..זהו, מקווה לקחת חלק בפורום, לפחות עד הגיוס הייתי בהופעה בקריית שמונה לא מזמן של ברי, והיה פשוט מעולה אז ברכות, איחולים שאלות ושאר ירקות, יתקבלו בברכה

שלום שלום ברוך בואך ../images/Emo13.gif+נצל"ש

אני הילה..גם אני די חדשה כאן ואני אנצל את ההזדמנות כדי לספר לכם שבזמן האחרון יש לי כל מיני.. נקרא להם "מקרי ברי" מוזרים..זה התחיל משלושה שירים ברצף בגלגל"צ בדיוק כשהייתי אצל הרופא שיניים, המשיך בשירים של ברי בזמן שאני הסתובבתי והתענתי בלונה פארק, אחר כך היה את הלילה שהתעוררתי הרמתי את הראש וראיתי בטלוויזיה את "הדלת" של פורטיסחרוף ומשהו מאוד מוזר שקרה הרגע.. העברתי לערוץ 24 בהרגשה שבדיוק יש שיר של ברי.. אז העברתי..וראיתי קליפ אנימציה מצוייר..וכמעט העברתי לערוץ אחר ופתאום שמעתי שזה החיים שממול.. וזה היה ממש משמח\מפחיד לא שאני מתלוננת אבל..זה מתחיל להיות מאווווד משונה
צירוף מקרים מוזר? אני בספק... לילה טוב

Big bear

New member
מה?

הקליפ של החיים שממול הוא מצוייר?! אני חייב לראות את זה

מתןפ

New member
הקליפ הוא אנמציוני

אחלה קליפ.. "שתי כלבים שחורים נטפלים לחתול.." (מראית שתי כלבים שחורים וחתול על פח כזה חח.. :])

מתןפ

New member
הדלת זה לא של פורטיסחרוף

ברי רק מתארח בשירה בפזמון.

RIKIA91

New member
תראי

"צירוף מקרים מוזר? אני בספק..." כן, גם אני חושב שזאת קונספירציה מכוונת של המון ווליום, נענע דיסק ופורטיסחרוף נגדך...

כן הא..

מי יודע..אולי הם גם עוקבים אחרי כדאי שאני אבדוק טוב טוב כשאני יוצאת מהבית

נו בחייאת

זה כמו שאני אגיד "קרה לי מקרה מוזר, בזמן האחרון כל פעם שאני מעבירה לגלגל"צ אני שומעת את אותו שיר" זה ברי, הוא בכל מקום

כן, אבל בכל זאת..

זה תמיד קורה ברגעים שהכי לא היית מצפה פתאום לשמוע בהם שיר של ברי. חוץ מזה.. שכיף לעשות דרמה מכל דבר

ענת1986

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

שמחים שהצטרפת ומקווים שתהנה! אתה מוזמן לספר קצת חוויות על ההופעה שהייתה בקריית שמונה
וגם קצת שאלות שנכיר אותך טיפה...
שם, גיל, אזור מגורים.
מהם חמשת השירים האהובים עלייך של משינה?
מה האלבום האהוב עלייך של משינה?
מה הקליפ האהוב עליך של ברי?
בכמה הופעות היית? (השאלות לקוחות מפורום "משינה"
)

kortex

New member
חחח, כחבר פורום משינה פעיל בעברי

זה מוכר לי, אבל אני מעדיף לא להתחיל להיכנס לשירים ואלבומים של משינה, בואי נגיד שזאת אובססיה [גם החתימה שלי זהו שמה הראשון של משינה כפי שהוצא ליובל ושלומי מחברם הרוסי בצבא, שם הם הכירו] קיצררר ערן יעקובוביץ, צפת חמישה שירים...ממממ: 1.את באה לבקר 2.פולארויד 3.את לא כמו כולם 4.שלג צח 5.הכל התחיל בנאצר אלבום: מפלצות התהילה כמובן :) הקליפ האהוב של ברי, חלליות [אוהב את התזוזות, מקורי] כמה הופעות הייתי? משינה- 9 ברי- 2

israel1986

New member
אני מאמין שהכוונה הייתה באמת

לשירים של ברי, כמו שאמרו למעלה... בכל מקרה, מפלצות התהילה זה גם האהוב עלי של משינה

ענת1986

New member
תקן עצמך... ../images/Emo9.gif

אכן התבלבלתי. הראש שלי לא במקום ביומיים האחרונים

אשף

New member
אולי זה בגלל

שאת מתגייסת ?!?!?!? ממש בקרוב, אבל ממש...

למעלה