ערב טוב אנשים.

שילה1

New member
חונה´לה..אהבתי..

אבל..גם ...חיים רק פעם אחת! והאיש שלנו תכנן המון זמן! ובינינו בשקט? הרי כל מה שייעשה,לא ימצא חן בעיני הפולניה! וכבעלת חצי גנים כאלה..האמיני לי..יודעת על מה מדברת!!

Sודית

New member
יש לי שאלה אל...כולללככם......

תגידו ת´אמת....מה אין שום דבר טוב בפולניות??? רגע....רגע....חוץ ממה שמישהוא פה כתב. זה לא ייתכן שהכל שלילי ובכל זאת.... כל העולם ואישתו נשוי איתן....לא מבינה.... ועוד שאלה.... אם כולם (כמו שזה נראה) נשואים לפולניות.... אז עם מי מתחתנים הפולנים???? ומי מתחתן עם יתר הנשים????? סודית רוצה לדעת...כי.... לא יצא לי להתחתן עם פולניה.

סודית את רוצה לדעת את האמת?../images/Emo110.gif

כל מה שאומרים על הפולניות והפולניות לא מגיבות זה רק מפני עין הרע.בעצם יש לנו עמותה סודית,לפולניות בלבד, מעולם לא יצאנו מאהרון הציבור יצא. יש דברים שסודית לא יודעת נכון?

Sודית

New member
טפו...טפו......./images/Emo57.gif

תמנונה.....לא יצאתן מ"אהרון"???? הוא כל כך טוב??? ומה רע לכן אצל יעקב או משה??? למה דוקא אהרון??? ולמה קראתן לעמותה שלכן בשם שלי??? אפשר לקבל אחוזים??? סודית...בלי עין הרע.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תשובה חלקית

יש בהן כמה דברים טובים, בטוח שיש, יום אחד אפילו יגלו את זה. זה שכל העולם נשוי לפולניה זה ידוע, זה שגם אשתו נשואה לפולניה זה כבר חידוש. ניסית להתקשר לקו האדום של גל"צ ולדווח להם ?

למעלה