יותר מידי שינויים- צינון
פ פלפל חריףף New member 18/2/08 #48 התעוררת? באביב הכי נעים....זה וויכוח בלי סוף, כל אחד מעדיף מזג-אוויר אחר.
ש ש חף New member 18/2/08 #49 ../images/Emo124.gifגיליתי עכשיו משו שמו אותנו תחת "הכל דיבורים" זה גדול בתפוז הגיעו למסקנה שכל מה שאנחנו עושים כאן זה בלה בלה בלה בלי שום קשר ל "חיי הרווקות"
../images/Emo124.gifגיליתי עכשיו משו שמו אותנו תחת "הכל דיבורים" זה גדול בתפוז הגיעו למסקנה שכל מה שאנחנו עושים כאן זה בלה בלה בלה בלי שום קשר ל "חיי הרווקות"
ש ש חף New member 18/2/08 #53 זה תלוי בנושא של הפורום לדעתי. אנחנו,במקום לדבר על חיי הרווקות פשוט חיים אותם ואז יוצא שאנחנו מדברים על החיים...
זה תלוי בנושא של הפורום לדעתי. אנחנו,במקום לדבר על חיי הרווקות פשוט חיים אותם ואז יוצא שאנחנו מדברים על החיים...
ד דסדס New member 18/2/08 #59 לילה טוב אני לא כזה רחוקה, רחובות זה קצת חור אבל לא סוף העולם... חוץ מזה, כמעט כל סופש אני עוברת במרכז, אפשר לנסות לקבוע. יש מפגש מתי שהוא בקרוב, אומנם את כמעט לא שם אבל אולי תבואי בכל זאת?
לילה טוב אני לא כזה רחוקה, רחובות זה קצת חור אבל לא סוף העולם... חוץ מזה, כמעט כל סופש אני עוברת במרכז, אפשר לנסות לקבוע. יש מפגש מתי שהוא בקרוב, אומנם את כמעט לא שם אבל אולי תבואי בכל זאת?
פ פלפל חריףף New member 18/2/08 #16 אחי מרגיש הרבה יותר טוב תודה ימית. היה היום בקופת חולים, זה וירוס. לא מסוגל לראות אותו סובל. מחר יישאר בבית...
אחי מרגיש הרבה יותר טוב תודה ימית. היה היום בקופת חולים, זה וירוס. לא מסוגל לראות אותו סובל. מחר יישאר בבית...
ש ש חף New member 18/2/08 #17 כולם חולים זה מטורף שירגיש טוב!!! מצ'עמם פה מי ער? למי קר? מי רוצה קיץ? מי חולה?
ש ש חף New member 18/2/08 #22 אני תמיד מעירה פה את כולם רק שהרבה זמן לא עשיתי את זה או שהרבה זמן לא צ'יעמם לי... פלפל מצ'עמם לך? <נזכרתי בימי הצ'אט היפים>
אני תמיד מעירה פה את כולם רק שהרבה זמן לא עשיתי את זה או שהרבה זמן לא צ'יעמם לי... פלפל מצ'עמם לך? <נזכרתי בימי הצ'אט היפים>