ערב טוב אנשים!!

L a m L a m

New member
ערב טוב אנשים!!../images/Emo98.gif

לאחרונה הפכתי למעריץ רשמי של "רומח הדרקון" לאחר שהגעתי אליה מסדרת הספרים "מחזור שער המוות" (למי שמכיר). בכל מקרה, חוץ מהעובדה שאני רשמית מעריץ את הסופרות!! תהיתי אם אתם יכולים להמליץ לי על עוד ספרים\סדרות ספרים דומים.. למי שלא קרא עדיין את הסדרה "מחזור שער המוות" שילך לקרוא דחוף!!! במיוחד לאוהבי פיזבן..

אני!!!!!!

אני ה-אוהב פיזבן!!! אני חולה עליו!!! אמרו לי שהדמות המקבילה לו ב"מחזור שער המוות" הוא זיפנאב או משו כזה... אני מתכנן לקרוא את "מחזור שער המוות"... אבל קודם כל לסיים את קו העלילה הראשי של הרומח...

L a m L a m

New member
גם אני חולה עליו..

א. חבל לי שגילו לך שהוא מופיע ב"מחזור שער המוות".. אני אישית ממש התלהבתי שזיהיתי את פיזבן ברומח הדרקון.. אבל עם אתה באמת אוהב אותו תקרא דחוף את "מחזור שער המוות" כי התפקיד שלו שם בהרבה יותר טוב ומצחיק ממה שב"רומח הדרקון".. למרות שיש את הקנדר ברומח הדרקון שמשלים את זה..

Uzumaki Naruto

New member
תקרא את

הרואים למרחק, ספר מעולה במיוחד. וגם את הבלגריאד והמלוראיון (לא כולם אהבו כן, אני נקשרתי אליו מאוד.)

L a m L a m

New member
יש מצב שתגיד לי את השם באנגלית?

אני מעדיף לקרוא באנגלית..

python 4

New member
אם אתה קורא באנגלית

ורוצה לקרוא דיוויד אדינגס, אני ממליץ על טרילוגיות האלניום (elenium) והטאמולי (tamuli), שאהבתי יותר מהבלגריאד (את המלוריאן עוד לא קראתי). אבל הסדרה הכי טובה שקראתי שעוד לא תורגמה לעברית, משום מה, היא חרב האמת של טרי גודקינד. למעשה זו הסדרה הכי טובה שקראתי, נקודה. היא קצת ארוכה - יש כרגע 8 ספרים (קראתי את 4 הראשונים) ואלו ספרים קצת ארוכים (בסגנון רוברט ג'ורדן..) אבל הם פשוט מרתקים וסוחפים מאוד.

בלגריאד *-*יש ספוילר בפנים,נראה לי.

איזה ספרים מדהימים!!!!אני סיימתי את הספר הרביעי בסדרה ^_^ ספרים מדהימים בהחלט ^_^ צ'נדרה מעצבנת!!!!היא דמות ממש ממש ממש מעצבנת!!חצופה שכמותה..לוקחת את גאריון \=

Uzumaki Naruto

New member
נכון מדהימים!?

דייי אני כזה מתגעגע לספרים האלו.... הם פשוט יפהפיים... תקראי אחרי זה גם את המלוריאן, זה גם ממש יפה..... וצ'נדרה קוואי, אבל בהחלט ניג'סית.

python 4

New member
וולקאם!

אכן מחזור שער המוות היא אחת הסדרות הטובות שקראתי. עוד ספרים טובים.. זה בערך כל ספר רומח של מגי וטריי (שקראת להם סופרות.. אתה יודע שטרייסי הוא בחור, כן?) ואם אתה קורא גם באנגלית אז מעבר לספרים שלהם יש הרבה ספרים יפים כמו the legend of huma שיוצא ממש החודש לחנויות.

L a m L a m

New member
כן, אני יודע.. אבל כשאתה מתאר

שני אנשים, סופרים או סופרות.. אין פה משהו שמנצח.. אין רוב של אחד המינים.. אז אין לי מושג למה רשמתי סופרות.. כנראה כשזה נשמע כמו שם של בחורה אז זה נכנס אינסטינקטיבי לכתיבה..

python 4

New member
האמת היא שפעם גם חשבתי

שטרייסי הוא בחורה, והייתי בשוק כשהתברר שהיא עברה ניתוח לשינוי מין ועכשיו היא גבר. אגב, אני (ובטח אחרים) הוטעתי ע"י המתרגם של רשומות, שכתב בסוף הספר הראשון את "דבר המחברות" והתייחס אליהם כאילו מדובר בשתי נשים! פאדיחה. אגב זה לא משנה אם יש רוב או אין - ברגע שיש גבר אחד בחבורה אתה פונה לכולם בלשון זכר. העברית היא שפה שובניסטית!

L a m L a m

New member
עכשיו בכלל בילבלת אותי..

אתה רוצה להגיד לי שטרייסי היקמן באמת הייתה אישה פעם?! את זה לא שמעתי עדיין.. אבל בכל מקרה לא אמרו פעם ששינו את זה לצורה שיוויונית ככה שאם אין רוב אז זה לא נוטה לשום צד? אני זוכר שפעם תמיד היה מספיק זכר אחד בקבוצה של נשים כדי לקרוא לקבוצה בלשון זכר אבל הבנתי שלפני כמה שנים החליפו את זה למצב שעכשיו הרוב קובע שאם יש רוב נשי בקבוצה אז יפנו לקבוצה בלשון נקבה.. אני טועה?

python 4

New member
אולי אני טועה,

לא ידוע לי על דבר כזה. בכל מקרה את הניתוח של טריי לשינוי מין, מגבר לאשה, עשה המתרגם של רשומות. טריי עצמו נולד גבר (כך אני מניח..) פשוט להורים שלו היה חוש הומור מפותח. go figure.

KagomeSama

New member
אז זהו.. ../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

האקדמיה ללשון קבעה שכשיש רוב של בנות על בנים מתייחסים לחבורה הכוללת בלשון נקבה ולא זכר. אם יש בן אחד ומאתיים אלף בנות, אפשר להגיד אתן.

למעלה