ערב טוב אנשים!!!

אבישג25

New member
ערב טוב אנשים!!!../images/Emo53.gif../images/Emo124.gif

אחותי מתחתנת בשעה טובה , אני זקוקה לבגד שיהיה גם מחמיא גם מדליק ולא יקר מדי, אשמח לקבל רעיונות!!! חשבתי על שמלה, או מחוך וחצאית ועל זה של תואם. ערב נפלא לכולכם!!!

may24

New member
ברוכה הבאה אבישג ../images/Emo140.gif

אם מדובר בשמלה, אני אני ממליצה בחום על השמלות של חברת איקס מיקס, יש להם מבחר שמלות מתאימות לאירועים ולא יותר מידי יקרים ו\או מהודרים.... יש גם את דורין פרנקפורט שווה לנסות..... שיהיה לך המשך יום נעים, מאי

DREAM111

New member
היי אבישג ../images/Emo49.gif

אני ממליצה בחום על מתוקה בנחלת בנימין בת"א. אולי לא ממש זול למרות שתלוי מה לוקחים כמובן אבל יש לה דברים מדהימים לארועים לדעתי.

efil1

New member
תנסי באשה אשה

יש להם דברים מקסימים ועכשיו תוכלי לקנות אותם במחירי סוף עונה . מקווה שעזרתי .

אבישג25

New member
תודה לכולכן על הסיוע../images/Emo24.gif

אבל אני לא מחפשת שמלות פשוטות, מחפשת משהו יותר מיוחד, חשבתי על משהו קצת "פאנסי" נניח מחוך שאוסף את הגוף ומצר מידות וחצאית בגיזרת איי, שהכי יחמיאו לי לדעתי (אני מכירה מצויין את יתרונות מגבלות גופי) לגבי מתוקה, איפה היא נמצאת בדיוק? ואילו סוג של בגדים יש לה? ואם יש לכן עוד רעיונות אשמח, נורא בא לי להראות מ-ד-ה-י-ם, אתן יודעות כל הדודות והבקרוב אצלך... לפחות שאראה אחלה

DREAM111

New member
היי אבישג

מתוקה נמצאת בכניסה מצד שמאל לנחלת בנימין. בערב שאגיע הביתה אתן לך את הכתובת המדוייקת. לדעתי יש את הפרטים של החנות בשורת המידע למעלה. סוגי בדים יש לה מהכל ודברים מעניינים. מה שנחמד שבמידה ואין לה משהו במידה המסויימת היא עושה את זה למידה המבוקשת.

אבישג25

New member
תודה יקירתי, אנסה שם, אשמח לכתובת

מדוייקת!!! אני מבינה שהיא מעצבת ותופרת, הן לוקחת סכומי עתק אבל אנסה.

למעלה