ערב טוב אנשים יקרים... התגעגעתי...
א אחת שאוהבת New member 27/9/04 #5 חס וחלילה ברוגז.. אבל יש באלגן עם הקטנים..אני אגיע כשיהיה שקט.. בנתיים אפשר לחשוב שיש לי מאה בנים בבית...
חס וחלילה ברוגז.. אבל יש באלגן עם הקטנים..אני אגיע כשיהיה שקט.. בנתיים אפשר לחשוב שיש לי מאה בנים בבית...
א אחת שאוהבת New member 27/9/04 #10 הם לא רוצים לישון.. הם משחקים איתי תוספת בכל הבית.. אני צריכה "לוכד ילדים"....
מ מיואשת3 New member 27/9/04 #14 וג'ורג בר יש לו..... עוד חוצפה לשיר..... תביאו שישה תביאו שיבעה תביאו שמונה ילדים...... שיביא הוא ויעזוב אותנו בשקט.
וג'ורג בר יש לו..... עוד חוצפה לשיר..... תביאו שישה תביאו שיבעה תביאו שמונה ילדים...... שיביא הוא ויעזוב אותנו בשקט.
א אחת שאוהבת2 New member 27/9/04 #21 לא מביא לא שישה ולא שמונה מקסימום בע"ה יהיו 4 ... כרגע באמצע הדרך
L L M A E New member 27/9/04 #11 יוווווווווווו מיואשת!!!!!!!! אבל אמרתי שאני אוהבת אותך לא? וחוץ מיזה אם בא לך באמת ..אני מזמינה רק תגידי מתי
יוווווווווווו מיואשת!!!!!!!! אבל אמרתי שאני אוהבת אותך לא? וחוץ מיזה אם בא לך באמת ..אני מזמינה רק תגידי מתי
L L M A E New member 27/9/04 #13 ישששששששש קרואלההההה אנחנו הולכות לאכול עוגה ולשתות נסקפה) קפולסקי ?
L L M A E New member 27/9/04 #16 טוב אני רואה שצריך לשכנע אותך עוד נו מיואשת עכשיו אולי תתני לי תשובה?