ערב טוב אני חדש פה

BATZ75O

New member
ערב טוב אני חדש פה

אני שמח שיש גם פורום של רכבי שטח 4X4 שאפשר לדבר על כול שאלה ומענה אני נהג מרוצע על GMS SONOMA 4X4 ואני ישמח עם יש טיולים מהורגנים שאני ועוד כמה חברים יכולים ליצטרף אז שיהיה לכם שבוע נפלע BATZ

tomig

New member
ברוך הבא תראו עוד תמונות של החיה!

בעליה מהנחל

tomig

New member
יש רשימה ארוכה.....

בולמי ראנצ'ו עם שליטה מתא הנוסעים הגבעות מיוחדות מוטות פיטול מיוחדים אגזוז פתוח חלון שמש ועוד שיפורים אני פשוט לא יודע את הכל......

miki69

New member
שאלה

בולמי ראנצ'ו עם שליטה מתא הנוסעים הגבעות מיוחדות מוטות פיטול מיוחדים אגזוז פתוח חלון שמש ועוד שיפורים אני פשוט לא יודע את הכל...... מה זה הגבהות מיחדות,?? יש לך ifs מקדימה, החלפת משולשים אוט אוקולונים בין הבודי לשילדה? מוטות פיתול לא מקוריים אלא ארוכים יותר

tomig

New member
תשובה....

הגבהות מיוחדות זה שינוי מיקום המשולשים עם תושבות מיוחדות ללא שימוש באוקולונים למינהם לגבי המוטות פיתול אני לא יודע מה בדיוק כי האוטו לא שלי הוא של BATZ אבל אני יודע שהם לא המקוריים ושהם מיוחדים .

miki69

New member
זה כבר שונה,

למעשה זה שינוי של מערכת המיתלים , חתיכת עבודה ראויה לשמה

batz750

New member
שבת שלום לך ידידיmiki69

אז כמו שחברי הטוב תומר אמר אז ככה יש לאוטו קיט הגבות מיוחד מארצות הברית שמגביע את האוטו ב6ןחצי אינץ שזה אומר שאת הקפיצים מאוחור העבירו אותם מעל הסרן ומקדימה החליפו את כול התושבות של המשולשים והמוטות המיצב וכמובן הבולמים הוחלפו בבולמי רנצו 9020 עם 9 כיונים דרך האוטו גנטים גדולים יותר ורכבים אגזוז לחץ מהסעפת פלטר פתוח של יוני ועוד הרבה קישוטים מסביב שזה הרבה מאוד ואני מכווה שנעשה איזה טיול מאורגן של הפורום ואז כול אחד יראה את המכונית של השני שיהיה לכולם שבת שלום BATZ

BATZ75O

New member
גלופ גלופ אבל לא מביש ...

הגלופ אני רוצא לומר שהוא גי'פ שיש לו יכולת של תיפוס מרשים ביותר אני הייתי המום מהיכול שלו בשטח מוריד לו את הכובע בגדול

למעלה