ערב טוב, אני חדשה כאן.

ערב טוב, אני חדשה כאן.

יש לי חמוסה שקוראים לה נושי. אני ניהנת ליקרוא בפורום הזה והיום החלטתי גם להיצתרף. הינה תמונה של נושי שלי.

Sweet Fantasy

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמחה שהחלטת להצטרף, ספרי קצת על עצמך ועל החמוסה שלך? כמה זמן היא אצלך, ומאיפה קנית אותה? בת כמה היא? מעוקרת? (או האם מתכוונים לעקר?) ואם בא לך לספר לנו למה "נושי" וכמובן על עצמך קצת.. השתלבות מהירה, מיכל

נושי חיה בבית עם 10 חתולים 3 כלבים.

3 טווסים 20 תרנגולות 2 ברווזות 4 ארנבות ואחותי התאומה.

את נושי לקחנו בפינת החי שבבית הספר.

מאחר ששם לא טיפלו בה יפה לא ניקו לה את הכלוב, לא כיבסו את הסמרטוטי שינה שלה, ולעולם לעולם לא טיילו איתה. אבל הייתי בוועדת חיות, ואני הקדשתי לה כל מה שיכולתי. בסוף נישברנו לקחנו אותה ולא החזרנו. הינה תמונה של הכלוב המצוחצח והנעים שעבר אתמול ניקוי וחיטוי: (את השם נתנו לה עוד בבית הספר. אני בת 11 מנהריה, יש לי אחות תאומה שקוראים לה שקד ואני עפרי. אני לומדת במעיינות, כברי ואוהבת חיות בטירוף!!!. את נושי עקרנו לפני כחצי שנה.

לקחת את התפקיד שלי.....

עכשיו את הילדה הכי קטנה בפורום!.... איזה כיף לך ....כל כך הרבה חיות אמא שלי הייתה משתגעת ... כל הכבוד לך!

אחותך נכללת ברשימת החיות? חח

(הכל ברוח צחוק
) כל הכבוד לך על האומץ! לטפל בכל החיות זה פשוט מתנה שיש בנאדם כמוך בעולם!...

ולסיום היום:

נושי עם סוויצ'י חברתה לאוכל למשחק ולשינה. שבוע טוב וגשום לכולנו.

Sweet Fantasy

New member
היא חמודה מאוד, אבל עדיין

לא ענית (ואת לא חייבת אבל רצוי
) בת כמה היא? מעוקרת? מחוסנת? ומה היא אוכלת?

מיכל מה יש לך? חח

"את נושי עקרנו לפני כחצי שנה.".... חחח מבינה אותך גם אני בימים האחרונים מזדקנת
.... (הכל ברוח צחוק...)

Sweet Fantasy

New member
אופס ../images/Emo122.gif צודקת

פיספסתי, בכל זאת יש עוד שאלות :) את לא חייבת תמיד לרשום שאת צוחקת, אני מבינה מתי זה צחוק ומתי לא. חח חמודה

....

נו מאיפה לי הריי הזקנה מתחילה חחח את יודעת....
איה אני צולעת חחח .. ישנה 18 שעות ביממה...לוקחת דוגמה... יאלה התחילו הרעמים אני מכבה ת'מחשב לפני שאני לוקחת בזיקים והמחשב שלי הולך לקבר...ביי

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif ברוכהבאה! ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 15 יש לי את זיגמונד
אל

למעלה