ערב טוב, איפה כולם???? תהנו
ל לייציק New member 24/11/03 #4 דני ושרה'לה ../images/Emo24.gif הקטעים מגניבים ערב טוב מאד לכם ... איפה כולם ????
ל לייציק New member 24/11/03 #10 גם לי יש משהו מגניב - הקוף האמיץ תלחצו על התמונה של הקוף וחכו בסבלנות ... שווה לראות עד הסוף ... הקטע העיקרי מגיע אחרי הקריינות ...
גם לי יש משהו מגניב - הקוף האמיץ תלחצו על התמונה של הקוף וחכו בסבלנות ... שווה לראות עד הסוף ... הקטע העיקרי מגיע אחרי הקריינות ...
B bimbo. New member 24/11/03 #6 ערב טוב. הנה אני כאן ../images/Emo66.gif אני לא מצליחה להכנס למה שהבאת, דני, כי המחשב החליט שהוא לא מעלה לי תמונות וקישורים. אני מקווה שזה זמני. שרק הגשם (הקל מאוד) עשה לו קצת נאחס
ערב טוב. הנה אני כאן ../images/Emo66.gif אני לא מצליחה להכנס למה שהבאת, דני, כי המחשב החליט שהוא לא מעלה לי תמונות וקישורים. אני מקווה שזה זמני. שרק הגשם (הקל מאוד) עשה לו קצת נאחס
D dani 123 New member 24/11/03 #8 בימבו תעתיקי את הכתובת לאקספלורר ולחצי אנטר http://www.millan.net/funp/100/ketchup.html
yaely2 New member מנהל 24/11/03 #7 דני, אני פה../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo142.gif