ערב טוב אחים ואחיות

רוניY

New member
ערב טוב אחים ואחיות

בא לי ממש לדבר ולכתוב אליכם. זה או בגלל שאני מאוהב או משום שאני מאוכזב. בשבוע האחרון נתקפתי שוב בתסמונת עמיר כלומר, האזנה וזמזום רק את המוסיקה של עמיר. בלי חדשות, ללאמוסיקה אחרת .שום כלום רק עמיר.המסקנה שלנו עמיר כוכב עליון!!!!! יקירתי עדכנתי אותך לאחרונה מה קורה איתי. משום מה צמאז שהפסקתי עם הצהרות האהבה אלייך את נסוגה לקונכיית האי סי קיו שלך. דברי אלי בכל דרך שתרצי.סליחה אני חייב להפרד ,כי הבן הצעיר שלי רוצה להראות במחשב את האתר שהוא בונה. סליחה(ימים נוראים) ומחילה אולי ניפגש שוב הערב.-רוני

ו ר ד ב

New member
השיר הבא מוקדש לך רוני...../images/Emo8.gif

סתם כי זה מרגיש לי מוכר ההודעה הזאת, האם אתה זוכר ימים עברו? אותו מקום אותה הרוח מילים: עמיר בניון לחן: עמיר בניון מרגישים כשזה חוזר, רק שהפעם צריך להתמודד לבד. קצת מזל וזה עובר, רק שהפעם אין יותר מניסיון אחד. אותו מקום, אותה הרוח, אותה הנשמה הכל כתוב על לוח. מרגישים כשזה חוזר, הריח באוויר נתן לך ליפול, ליבול. מזכיר לך שלא מזמן, היית פה, וזה לקח ממך הכל.

עמירם04

New member
היי..........

תמיד כייף לראות את ביקוריך.. האמת אני התגעגעתי.... שמעת את השיר "עיתים"?? האמת שאני בטוח שתאהב. [וגם תבין למה התכוין המשורר . כי אני ממש לא הבנתי..{וניסיתי] ]

רוניY

New member
הבוקר התנגן לי בראש השיר...

ימים בהירים מזכירים לי תמיד אותך היום אני סולח על הכל מהאתמול יש יום חדש שבו אני נזכר כמה היית יפה כשנפגשנו אז, ושר לכבודך שיר.. שיר אחרון, אחרון... בימים של שמש, את מאושרת הצבעים שלך רק עושים אהבה בימים של קיץ, את מציירת את עצמך רוקדת עם התקווה ימים בהירים מזכירים לי תמיד אותך היום היו סביבי כל כך הרבה אנשים טובים שאוהבים אותי אבל אני, אני אותך אוהב, ציירי לכבודי ציור ערבבי מעט שמחה עם הזכרון.. זכרון.. בימים של שמש, את מאושרת הצבעים שלך רק עושים אהבה בימים של קיץ, את מציירת את עצמך רוקדת, עם התקווה.. המילים "אני סולח על הכל מהאתמול יש יום חדש" למען האמת תקופת מה חשבתי שהמילים: " אני סולח על הכל מת האתמול מהיום יש יום חדש" אני באמת סולח על הכל.לעצמי ולאחרים. חן חן ורד על השיר-אגב אין לי אותו,תמשיכי לשמור על הפורום,אני מתעדכן. עמירם היקר,לצערי אני עסוק בתקופה זו ושומע מוסיקה רק במכונית(הגולף החבוטה) ורק דיסקים שהופצו כך שאת רוב השירים שהם מחוץ לדיסקים לא שמעתי. שנת ברכה ואהבה-רוני

למעלה