חחחחחחח
כמה שטויות... צה"ל אינו רוצה לגייס ערבים. בדיוק כמו שיש יהודים שלא רוצים להתגייס (כמעט 50% מהנשים) כך גם יש ערבים שלא רוצים להתגייס...ואם היה ערבי אחד שאמר שהוא לא רוצה למרות הזימון-זה לא הצדק ל-למה לא לגייס את כולם, בדיוק כפי שיהודי אחד שלא התגייס לא מהווה סיבה ל-למה לא לגייס את כל היהודים... איזה שטויות את מדברת. מוכח שלכל יערבי יש X עובדים סוציאלים, ולכל יהודי יש כמה X. אין פה חלוקה לערים או ליישובים, אלא אחד לכמה מקבל עובד..איך שלא תשקרי ותעוותי את הנתונים המדויקים והמוכחים, הם לא ישתנו. ערביים ישראלים לא מחלקים כלום D: את פשוט מדברת שטויות כ"כ..את מתבלבלת בין פלסטינים לערביים ישראליים. או אולי אפילו משקרת..אני באמת לא יודע. את מעוותת נתונים מוכחים וזה ממש מעצבן. אם תגידי מגיע להם או לא מגיע להם..מילא. אבל אין ימני בארץ שטוען את מה שהרגע טענת, שערבים באמת מקבלים זכויות מלאות של יהודי. הם לא נקודה. אם זה מוצדק או לא-אפשר להתווכח, כי אלו בסה"כ דעות. אבל לגבי ההפליה אין שום ויכוח. אני לא מכיר ימני אחד בכנסת שטוען שהזכויות שוות, גם לא הקיצוני שבקיצוניים. אני פשוט שונא שאנשים מדברים שטויות. ובקשר למה שרשמת על הספר..זה לא שחלק מזה נכון..זה שהכל נכון. ואם תמצאי שורה שלא נכונה, ותוכיחי אותה, תתבעי את המחבר. עד אז, באמת די לדבר דברים לא מבוססים או לא נכונים לחלוטין. וברור שאנשים יתעצבנו שאומרים להם על האפליה שהם מבצעים..אז לא ללמוד על זה? להרוס את הדמוקרטיה? לתמוך באפליה כדי לא להגיד לרוב המפלא-שהוא מפלא...? ואם את היית חלק מקבוצת מיעוט יהודית. את היית קבוצת מיעוט בארץ אחרת..והאנשים היו אומרים "אז מה אם נדפוק אותה..לא ניתן לה עובדים. לא תקציבים..לא חינוך..לא כלום..ושלא נלמד על זה כמובן, כדי שלא נתעצבן על האפליה..אז אף אחד גם לא צריך לדעת מזה", מה?!??!?!?!?! אני לא מבין מה למדת כל השנה באזרחות. אין לך טיפת עקרונות של אזרחות בראש. כאילו זה חומר שלמדת, ועבר..כשהוא למעשה אמור להיות מובע בהודעות שכאלו (שהאמת, סליחה, אבל משפט כמו "זה מעצבן אותנו שאנחנו לומדים איך אנחנו דופקים אותם..אז לא נלמד", נשמע כ"כ מפגר.)