ערב טוב (או: Just shoot me!)

Sparker

New member
ערב טוב (או: Just shoot me!)

אז לאלה מכם שתהו על נוכחותי המועטה בפורום - התחילה הפרייה של מלגה
אני כבר כנראה זקן מידי בשביל פול ווליום של הפרייה. בפרייה יש כמה דברים קבועים - היום פתיחה הוא היום הכי חם שיש, במהלך ה-10 ימים יורד גשם יום אחד (כמו סוכות), ומישהו מגזים עם היין ומבלה יום שלם צמוד לעמוד...
יום שישי בלילה - 40 דקות של זיקוקים בחצות (35 מעלות), ובוטייון חגיגי בכיכר הקבועה. בסביבות מיליון איש במרכז העיר (עיר של 600000 בלבד). מגיע גמור הבייתה כי נאלצתי ללכת ברגל את כל כביש החוף הלוך וחזור (חזרה כבר יחף - נעליים לא מתאימות) כי האוטובוסים מלאים והמוניות תפוסות. במיטה ב-8.
יום שבת - ב-2 בצהריים אני כבר על הרגליים בסמטה קטנה במרכז העיר עם כוס יין מתוק מקומי ביד. 9 בקבוקים ל-7 אנשים, כולם בהכרה מלאה למרבה ההפתעה. הרחובות מפוצצים באנשים שמחים ושיכורים, ובגלל שזו כבר שנה שנייה שאין מוזיקה ברחובות, האנשים שרים כולם ביחד (עם הלהיט הגדול - "מי שלא קופץ הוא מסביליה!"). לא הצלחנו להכנס לבר של הומואים, ואני עדיין לא יודע אם זה דבר טוב או רע... אוכלים משהו ומגיעים אחרי 9 בערב הבייתה. שעתיים אח"כ הפתיחה של המוקד השני של הפרייה, אבל החלטתי לא ללכת ולתת לרגליים שלי לנוח.
יום ראשון - אני ער בשעות לא נורמליות ליום ראשון, אולי בגלל שב-11 בלילה כבר לא הייתי בהכרה... עוד שעה יוצאים למרכז, ובערב כבר נראה...

Sparker

New member
הכיכר אחרי ערב סוער...

(דרך אגב, שם נולד וגדל פיקאסו) תוך שעה היא כבר הייתה מצוחצחת!

ואייייייייייי..

איזה תמונות יפות..איך אני מתגעגעת... תצלם גם בפרייה השניה בלילה ותביא גם תמונות.. ד"א..באחד הרחובות בצילום..לריאוס..יש לנו חנות:) תהנה גם בשבילי...

ממש צער בעלי חיים

|אייקון של פולני| תבלה לך יפה, אחנו נסתדר פה בלעדיך. בחושך כמובן. כשתחזור להכרה, עוד איזה שבוע שבועיים, הנה חידון: למה אין מוזיקה ברחובות? למה מי שלא קופץ הוא מסביליה? מה היה בבר של ההומואים? איך מחלקים 9 בקבוקים ל-7 אנשים? אתה החוליה החלשה. שלום.

Sparker

New member
חזרתי../images/Emo70.gif ומגיע לי מזל טוב...

אני די מסטול... סיימתי כרגע 2 פיינט של מים (זה מה שכתוב על הכוס, אין לי מושג כמה זה במיליליטרים... כמעט ליטר?). לא יצאתי עם המצלמה היום וחבל... היה ממש מעולה ושתיתי המון ונשארתי בהכרה, ובלי בית חולים... אז למה מזל טוב? התחלתי לראשונה בחיי עם בחורה ספרדייה... והלך טוב. אני מחר אתקשר אליה, נקווה שהמספר לא מאולתר על ידה או משהו... למה אין מוזיקה? כי השכנים מקטרים אז הפסיקו. כולם פה (כולל אותי) שונאים את בסיייה או סבייה אפילו כי הם הבירה והם מקבלים את כל הכסף והתשומת לב בעוד מלגה היא מרכז הכלכלה והתיירות (בעצם בתיירות היא מספר אחד בספרד) של אנדלוסיה והיא לא מקבלת כלום!! לכן, מי שלא קופץ הוא מסבייה (Sevillano quien no bote eh eh) לא יודע מה היה בבר של ההומואים, לא נכנסתי... היום חילקנו 6 בקבוקים (בלי פקק... סתם) ל-6 אנשים... פשוט ממלאים כוסות עד שנגמר... אני החוליה החלשה? נראה מחר אם המספר אמיתי... יש קטע מגניב שאנחנו שרים בפרייה... תרגום לעברית (זה הורס ביותר): "אם Sפארקר רוצה להיות בחבורה שלנו, הוא חייב לשתות את הכוס שלו של יין מתוק" ואז Sפאאאאאאאאארקר (עד שאני גומר את הכל בשלוק אחד) הוא בחבורה שלנוווווו!. ובספרדית: Si Sparker quiere ser de nuestra peña, tiene que beber su vasito piligruin" Spaaaaaaaarker!! es de nuestra peña... העניין הוא שהיום רוב החבר'ה שתו וויסקי (שאותו שותים בכוסות גבוהות) וכולם שתו 5-6 רצופים דל טירון, משמע, בשלוק אחד... מקווה שהובנתי... אני די שיכור... מישהו בא לצ'אט

מזל טוב!!!!!!!!!!!!

אבל למה לא התחלת עם בחורה ספרדיה עד עכשיו?? הם דווקא מתלהבות נראה לי מבחורים שלא מספרד...אני חושבת..לפחות הבחורים ככה... בקרוב היא תשאל אותך..."זה באמת מה שרואים בחדשות"..ואתה תגיד לה.."אההה...תיראי...בחדשות רואים רק את הדברים הגרועים..." כן כן ההסיטוריה חוזרת על עצמה...ואתה תמצא את עצמך אומר דברים טובים על המדינה הזו... בכל מקרה...תשתה הרבה..זה בריא..ובהצלחה עם הבחורה..

Silviamir

New member
Sparket

En Hora Buena! yo te espero en la 257... הגעת לדבר האמיתי יו"ר פורום ישראלים-ספרדיות... Silviamir

Silviamir

New member
בליקסי

אני עדיין לא שייך לכאן טכנית, אבל מאז שהחלטנו לעלות לספרד אני מתחיל להתחמם כאן ולחוש את האווירה. מותר נכון? silviamir

blixgirl

New member
שייך גם שייך../images/Emo140.gif

וולקאם אמיר! מה שלום סילבי ? מתי אתה נוסע ?

Silviamir

New member
Cheers mate

תודה. סילבי בסדר, כרגע בספרד לחופשת משפחה\מולדת. אני מצטרף בספטמבר 10. המעבר צפוי להיות בערך בינואר. מה עניינים בסקוטלנד? החום נרגע קצת ראיתי.

blixgirl

New member
אכן נרגע

אצלינו קריר, וגם יורד קצת גשם....16 מעלות .... נו טוב לפחות תאריך הנסיעה לסילבי מתקרב... יום טוב :) בליקסי

למעלה