ערב טוב (או: Just shoot me!)
אז לאלה מכם שתהו על נוכחותי המועטה בפורום - התחילה הפרייה של מלגה
אני כבר כנראה זקן מידי בשביל פול ווליום של הפרייה. בפרייה יש כמה דברים קבועים - היום פתיחה הוא היום הכי חם שיש, במהלך ה-10 ימים יורד גשם יום אחד (כמו סוכות), ומישהו מגזים עם היין ומבלה יום שלם צמוד לעמוד...
יום שישי בלילה - 40 דקות של זיקוקים בחצות (35 מעלות), ובוטייון חגיגי בכיכר הקבועה. בסביבות מיליון איש במרכז העיר (עיר של 600000 בלבד). מגיע גמור הבייתה כי נאלצתי ללכת ברגל את כל כביש החוף הלוך וחזור (חזרה כבר יחף - נעליים לא מתאימות) כי האוטובוסים מלאים והמוניות תפוסות. במיטה ב-8.
יום שבת - ב-2 בצהריים אני כבר על הרגליים בסמטה קטנה במרכז העיר עם כוס יין מתוק מקומי ביד. 9 בקבוקים ל-7 אנשים, כולם בהכרה מלאה למרבה ההפתעה. הרחובות מפוצצים באנשים שמחים ושיכורים, ובגלל שזו כבר שנה שנייה שאין מוזיקה ברחובות, האנשים שרים כולם ביחד (עם הלהיט הגדול - "מי שלא קופץ הוא מסביליה!"). לא הצלחנו להכנס לבר של הומואים, ואני עדיין לא יודע אם זה דבר טוב או רע... אוכלים משהו ומגיעים אחרי 9 בערב הבייתה. שעתיים אח"כ הפתיחה של המוקד השני של הפרייה, אבל החלטתי לא ללכת ולתת לרגליים שלי לנוח.
יום ראשון - אני ער בשעות לא נורמליות ליום ראשון, אולי בגלל שב-11 בלילה כבר לא הייתי בהכרה... עוד שעה יוצאים למרכז, ובערב כבר נראה...
אז לאלה מכם שתהו על נוכחותי המועטה בפורום - התחילה הפרייה של מלגה