ערב טוב, או לילה טוב

eרון

New member
ערב טוב, או לילה טוב

איזה כייף אני בשבועים חופש, זה אומר שאני לא אומרת בוקר טוב ראשונה, אלא לילה טוב אחרונה.... ויש לי שאלה רצינית, משהו מבין כאן בקרציות? אני לא מתכוונת לאנשים כאלה אלא לחיות. היום נכנסתי להתקלח ומצאתי על עצמי קרציה, איכס אמיתי. אשמח לעצות. שרון

g u r a

New member
מוזר מאוד../images/Emo12.gif

מהמעט שאני יודעת על קרציות הן נטפלות לחיות,בד"כ לאוזנים ובאזור הצוואר,ומוצצות דם. ניתן להסיר אותן רק עם צמר גפן טבול בשמן, כי הן נדבקות! איך הגיעה אליך קרציה בכלל? יש לך כלב? כנראה שאת מממששש מתוקה
לילה טוב. תהני מהחופשה.

maybesure

New member
זהירות../images/Emo70.gif

היי שרון, אין הרבה מה להבין בקרציות כדי לדעת שזה רע.. אם יש לכם חיית מחמד, לרסס היטב את סביבות הבית, יש אבקות לשם כך. וכמובן את בע"ח בחומר מתאים. אם חטפת אותה במקום אחר-להשתדל לא להגיע לשם שוב הקיץ. באזור שלי כל שנה אנשים חולים בקדחת הבהרות שמקורה בקרציות שהן פונדקאיות לחיידק. הסימנים למחלה הם חום ממושך, חולשת שרירים (בדומה לשפעת) וכתמים עגולים בצורת טבעות בגודל מטבעות. לא חייבים להופיע כל הסימנים.שימי לב בימים הקרובים אם משהו מאלה מופיע-להתייצב מיידית אצל רופא ולספר שנעקצת ע"י קרציה! להזכירך: הזמר מאיר אריאל נפטר מהמחלה, מוות מיותר לחלוטין- בגלל אבחנה מאוחרת. הרבה בריאות וזהירות. סופ"ש נעים וחג-שמח.

למעלה