ערב טובב

ערב טובב

... בחוה"מ ביקרנו אותה אחרי כמעט חצי שנה מאז העניקה לנו את מתנת החיים .(חמסה חמסה). היה מאודדדדדד מרגששששש, מיד שנפתחה דלת ביתה היא קפצה על הפשוש ובחנה אותו מכף רגל עד ראש.
הוא צהל וקפץ ומיד הרגיש בבית.
ישבנו בסלון ביתה (שהתחדש בינתיים) והעלינו חוויות מכל התקופה שעברנו ביחד. צחקנו על הכל, הסכמנו שהיה ממש בסדררר ודיברנו על העתיד......... כששאלתיה אם תהיה מוכנה לעשות זאת שוב הופתעתי לדעת שהיא אכן מעוניינת. אני מוכרחה לומר שהיינו עושים זאת שוב עם האישה המדהימה הזו ובלי למצמץ. (כמובן שבדקתי מול הועדה קצת על קצה המזלג ונאמר לי שהיא לא תוכל להיות מועמדת פוטנציאלית שוב מכיוון שזו תהיה לידתה השישית במספר ).
לא ברור לי העניין, מדוע עובדה זאת מעמידה אישה בריאה לחלוטין בסיכון??? רק מלחשוב על העובדה שנאלץ לעבור שוב את התקופה הארוכה והמתישה בחיפוש אחר פונדקאית מתאימה נכנסנו לדאון .
בכל מקרה, אילו היה בידינו הסכום הדרוש לעניין היינו עושים זאת שוב בלי להסס כבר בשנה הבאה. בעזרת השם יהיה בסדר. בינתיים נותר לנו ל"חסל" את החובות שנותרו ו............לקוות שהיא תמתין לנו.
הלוואי ותהיה כבר התקדמות כבר ואולי אולי יכנס איזה חוק או תקנה שתאפשר לזוגות כמונו לקבל הלוואה מיוחדת מהמדינה לצורך זה.
וכמובן , להמשיך לשלוח לוטו............. .
בהצלחה לכולנו אמן.

../images/Emo57.gif../images/Emo25.gif

ואני כל כך דבקה לאחרונה ככל שאני שומעת ומעמיקה בנושא של לעשות את זה לבד בחיי. אמרת תמימות אז לי צדקת. טוב חשבתי טעיתי אבל המחירים נכון מספיק גבוהים אבל מה שלא הכי ברור למה מחירי המרכז כאלה גבוהים על מה ולמה, ואיך אין על זה פיקוח? שליש ממה שמקבלת הפונדי זה בערך השכר למרכז זה המון!! על מה ולמה??!! יקירה אני יודעת שקשה..אבל מי יודע אולי בסוף אני אהיה הפונדי שלך:)) אולי עד שתחליטו כבר אהיה שם
שבוע טוב

תודה ליידייייייייייי

את צודקת, גם לטעמי הסכומים שמרכזי ההורות לוקחים אינם ריאליים ולא מוצדקים. אין לי ספק שהם עושים את עבודתם ומצאו להמון זוגות פונדקאיות והכל טוב ויפה זה עדיין לא מצדיק את העובדה שהפונ' תקבל בסוף 25,000 דולר והמרכז יקבל כ- 10,000 על מה? הטענות שלי לא מופנות כלפיי המרכזים שרוצים להתפרנס מי שיש לו לשלם זו הדרך הקלה ביותר למצוא פונדקאית ולהגשים חלום. טענותינו מופנות כלפיי הממשלה! שמתנערת מהאחריות ומתעלמת מאתנו! שעם כל הכספים שהם מבזבזים שם לא עצר איש וחשב אולי אולי להקים איזו שהיא קרן שכן תסייע לנו. "קופה קטנה" שתיועד לא לתת מתנות אלא הלוואות מבוקרות בתנאים מועדפים עם פריסה ל- 15 שנה כמו משכנתא . מה אגיד לך, ליידי שכל משאלותינו יתגשמו אמןןןןןןןן! (ותחזרי לארץ אם זו משאלתך אמן).

שאלה לשתיכן בנושא המרכזים

ליידי, את כבר מעלה את הנושא הרבה בתקופה האחרונה, ואני עוקבת אחר דברייך ומזדהה עם חלקם לגבי הנושא של תשלומים למרכזי הפונדקאות. אבל יש לי מספר שאלות בנושא, ראשית, האם אתן לוקחות בחשבון את התשלומים לפסיכולוגים ולעורכי דין שכפי שהבנתי כלולים בתשלום למרכז? יוצא, איפוא, שהמרכז אינו מקבל 10,000$ נקי, אלא חלק מן הסכום הזה הולך על הוצאות שונות שגם כשהולכים לבד יש לשלם עליהן. הלא כן? מלבד זאת, אנחנו כזוג העומד לפני פונדאות, ומתעתד ללכת עם מרכז ולא לבד, אני יכולה לספר לך שזה ממש אילוץ. אין לנו את הכסף הזה מתחת למרצפות, כמו שאין לנו את הכסף שיש לשלם לפונדקאית. על כל הסכום ניאלץ להכנס למסלול ארוך ורב שנים של הלוואות ומשכנתאות. אבל היות שאנחנו שנינו עובדים, ומטופלים בילדים אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לעשות את זה לבד, גם כך זה יהיה מספיק קשה ומייגע, אין לי ספק. אולי יש אנשים שמצבם הכלכלי מאפשר להם לשלם את הסכומים האלה בלי בעיה, אבל אני משוכנעת שרוב הזוגות חורקים שיניים, נחנקים תחת הנטל הכספי ועושים את זה מתוך אותו אילוץ שתיארתי לעיל. כך או כך, למרות שאני שותפה למחאתך, אני בהחלט סבורה שהעוול אינו כה כבד כמו שאת מציגה אותו מפני ש: א. הסכום, כאמור, כולל עוד הוצאות ורק חלק ממנו הולך למרכז ולעומדות בראשו. ב. המרכז אכן עושה עבודה גדולה של סינון, ביורוקרטיה וכו' שנמשכות חודשים ארוכים ומסתבר שמגיע להם את שכרם. לפי מה שאני הבנתי, על כל פונדקאית שיוצאת לדרך מראיינים הרבה מאד בחורות שנושרות בדרך. הדברים האלה כרוכים בשעות עבודה רבות, שמישהו צריך לשאת בעלותן, לא כך? אשמח לשמוע את דעתכן בעניין.

אני מיד עונה לך

קצת עסוקה כרגע.... אבל בגדול: אם תבדקי טוב טוב "בשוק" יש המון עו"ד שיסכימו לערוך לכם הסכם בהרבה פחות מהעלות של העו"ד מטעם המרכזים וכך גם לגבי האבחון הפסיכולוגי.

חובקים חלום

ארגון משפחה חדשה יכול לעזור הרבה פשוט להיכנס לקישור הנ"ל www.newfamily.org.il מומלץ ביותר הנכם מוזמנים לנסות אני ניסיתי והצלחתי

מכירה את האתר הם לא מסייעים

כלכלית. מה את ניסית והצלחת? הם מסייעים בסיוע משפטי זה כן במחירים נמוכים כמובן.

אוריתוש יקרה..

אחד הדברים הא' ב' בחיי הם החוסר צביעות, תמיד רשמתי את שאני חושבת תמיד דרשתי כנות ואמינות! כן נכון יש איבחון שאני יודעת דרך חברה שלי שמשמשת כפונדקאית כרגע וגם אני שמשתי בעבר ואני יודעת בדיוק כמה זה עלה!! וגם העורך דין עולה עדין לא סכום אסטרונומי אני גם יודעת כמה מאותה חברה. באשר לגניקולוג פרטי וכ'..למה צריך את זה בדיוק?! ישנם כל כך הרבה גניקולוגים מעולים שאין צורך לשלם להם כסף דרך קופת חולים, אחד הגניקולוגים הטובים הייתי אצלו והוא לא עלה כסף לזוג שלי עד הלידה כי הגענו אליו דרך הקופת חולים השתמשנו בכרטיס מכבי כל הזמן! אבל הלידה הייתה כבר סיפור אחר שההורים בחרו. אז עכשיו אני רוצה להבין על מה ולמה 10 אלף דולר. הכסף שיושב בצד אצל הנאמן הוא חלק נפרד לא? או שהוא אותו כסף שמשולם למרכז, האם הכסף הזה חוזר אליכם?! רק הכסף הנפרד ששלמתם לנאמן. אני לא יודעת אני מוצאת לנכון שבאיזה מקום אני נפעמת מעצם הרעיון שבנות פונדקאיות יש מספיק נכון צריך לעשות סלקציה ולדעתי היום זה הרבה יותר קל למצוא כי יש המון בנות נכונות לעשות זאת. מה שצריך זה סבלנות ולכל ההליך הזה חייב להכנס עם סובלנות והרבה אהבה. אני תמיד הייתי רגישה לכל ההליך הזה, אני בכל לבי מאמינה וקוראת מספיק ומשוחחת בפרטי עם זוגות שעוברים חיים לא קלים להשיג את הכסף לזה והדרך שלהם לא פשוטה ואני חושבת שצריך לעגן את הסכומים האסטרונומים האלה איך שהוא אני מרגישה שיש חוסר צדק והגינות. ושוב אני באה מנקודת כנות, דברים שאני רואה מרגישה לאחרונה.

ווואו, איזה הודעה מרגשת!

כמה נפלא לקרוא את דברייך, ולדעת שהתהליך יכול להיות נעים ולהסתיים ביחסים כל כך חמים. הלואי על כולנו!! אין לך מושג כמה הודעות כאלה משמחות אותנו, העומדים בראשית הדרך.

היי אוריתוש

כן הלוואי על כולם . אני שמחה ששימחתי אתכם ומאחלת לכם המון המון הצלחה ומזל. ולנו............ אם ירצה השם עוד פעם הלוואיייייייי . לילה טוב.

מירבי*

New member
הבהרה../images/Emo20.gif

הנסיון ליצור "עליהום" על הבוחרים ללכת דרך מרכז מגוחכת. ראשית, זוגות השוקלים להיכנס לתהליך פונדקאות בוחרים באחת הדרכים, מרכז או לבד, רק לאחר ששקלו את הדברים בכובד ראש וקיבלו החלטה עצמאית. חשוב לציין שאין הפעלת לחץ על הזוגות לבחור בדרך כל שהיא , מדובר באנשים אינטילגנטים מספיק כדי להחליט מה טוב בשבילם. לגבי הסכומים, חשוב להבין ולדעת שהסכום המשולם למרכז כולל בתוכו הוצאות רבות שהזוג יוציא ממילא בתהליך, הסכום הזה מתחלק לעורך הדין, לפסיכולוג, למיון, לליווי וכו. יום נפלא לכולם

עָנת

New member
ליידי יקירה../images/Emo23.gif

איפה החוסר צדק? שעסק גובה סכום סביר? חוסר צדק זה שעסק נותן שירות ואמור להוסיף מכספו על השירות שנתן. יקירה
הסכום שמשלמים לכל מרכז האשר הוא כולל הסכום לעו"ד,פסיכולוג,ליווי,מציאת פונדקאית, עם אופציה להחליף פונדקאית אם יש צורך. כל פרוטה ופרוטה שמוציאים מצדיק השירות המסור ותחושת הביטחון הקיימת. המרכזים לפונדקאות הם בעצם עושים עבודת תיווך +.
אם הייתי עוברת שוב פעם פונדקאות(מה שבטוח לא יהיה
) הייתי הולכת ללא ספק עם מרכז!!!
תהליך הפונדקאות כל כך מורכב,שחייבים משענת להשען עליה לכל בעייה שפתאום צצה. בתהליך אותו עברתי היו מס' משברים עם יפית,ולולא מירב אי אפשר לדעת איך הכל היה מסתיים.
לכל הזוגות המתלבטים:
רק מרכז,וליתר דיוק רק המרכז של מירב
תנסו ולא תתאכזבו!

תודה ענתי ../images/Emo24.gif

חשוב מאד להשמיע בדיון הזה גם מילים כאלה, ותמיד לזכור שלכל מטבע יש שני צדדים!

עָנת

New member
../images/Emo41.gif מצרפת קישורים רלוונטים../images/Emo41.gif

ראשון שני שלישי רביעי חמישי שישי (יש עוד מלא הודעות,אבל יש מקום רק ל6 לינקים
) אורית,אין בעד מה
וחייבת להגיד לך שאת וכל הזוגות והפונדקאיות של מירב בידיים טובות(ואני לא מקבלת אחוזים
,אפשר להגיד אני נטרלית
אני אחרי התהליך,ובשום אופן לא מתכוונת לעבור שוב התהליך) אז... שהביטחון שלכם לא יתערער,עשיתם הצעד הנכון,ותקבלו תמורה
בעד כל שקל שהשקעתם בתהליך
בהצלחה כבר אמרתי
מצרפת תמונה מהחופשה האחרונה שלנו לפני חודש

ענת את מכירה אותי מספיק זמן יקירה

וגם אני אותך. ואת יודעת שאני כותבת תמיד דברים שמרגישה או חשב, יש זוגות שיש להם כסף ויש כאלה שממשכנים דברים בשביל לעבור את התהליך. עם דבר אחד אני מסכימה שתמיד צד שלישי בכל ההליך הוא הצד העוזר והמגשר, אבל יחד עם זאת אני אומרת לא תמיד ולא בכל מחיר. שמעתי על חוזי מרכזים שלוקחים את השירות שלהם בנפרד אחרי הורדת הפסיכולוג העורך דין והשאר וזה פשוט סכום לא נורמאלי המחיר הזה. לגבי מציאת פונדקאית האמיני לי שיש המוןןןןןן...המון צריך המון סלבנות ולחפש, ולמי שאין כסף מיותר יעשה זאת ויש כאלה שעשו זאת בעבר מפה והצליחו. אבל בכל זאת אני לא מוצאת לנכון להוציא הון על מרכז ואני לא רואה בזה פורפורציה מול שכרה של הפונדי. ותאמיני לי שאני מנסה להיות נאטרלית מהצד השני, וחושבת על הצד שלכם.

איילת567

New member
אני מבינה לליבכם

אני פונדקאית שילדתי תאומות זו הייתה לידתי השישית אחרי 5 ילדים שלי ניגשתי שוב לוועדה והם לא אישרו אותי אני בחורה בריאה לחלוטין.ובסך הכל רציתי לעשות עוד זוג מאושר אז באמת חבל אני מאחלת לכם אושר ונחת בגידול הילד ובעזרת השם שתיזכו בלוטו ותעשו אח או אחות לילד באהבה איילת הפונדי של אירית

תודה איילת את מקסימה

יהיה בסדר.....דיה לצרה בשעתה. בעזרת השם הכל יגיע לאט לאט. וכל הכבוד לך .

למעלה