חובקים חלוםם
New member
ערב טובב
... בחוה"מ ביקרנו אותה אחרי כמעט חצי שנה מאז העניקה לנו את מתנת החיים .(חמסה חמסה). היה מאודדדדדד מרגששששש, מיד שנפתחה דלת ביתה היא קפצה על הפשוש ובחנה אותו מכף רגל עד ראש.
הוא צהל וקפץ ומיד הרגיש בבית.
ישבנו בסלון ביתה (שהתחדש בינתיים) והעלינו חוויות מכל התקופה שעברנו ביחד. צחקנו על הכל, הסכמנו שהיה ממש בסדררר ודיברנו על העתיד......... כששאלתיה אם תהיה מוכנה לעשות זאת שוב הופתעתי לדעת שהיא אכן מעוניינת. אני מוכרחה לומר שהיינו עושים זאת שוב עם האישה המדהימה הזו ובלי למצמץ. (כמובן שבדקתי מול הועדה קצת על קצה המזלג ונאמר לי שהיא לא תוכל להיות מועמדת פוטנציאלית שוב מכיוון שזו תהיה לידתה השישית במספר ).
לא ברור לי העניין, מדוע עובדה זאת מעמידה אישה בריאה לחלוטין בסיכון??? רק מלחשוב על העובדה שנאלץ לעבור שוב את התקופה הארוכה והמתישה בחיפוש אחר פונדקאית מתאימה נכנסנו לדאון .
בכל מקרה, אילו היה בידינו הסכום הדרוש לעניין היינו עושים זאת שוב בלי להסס כבר בשנה הבאה. בעזרת השם יהיה בסדר. בינתיים נותר לנו ל"חסל" את החובות שנותרו ו............לקוות שהיא תמתין לנו.
הלוואי ותהיה כבר התקדמות כבר ואולי אולי יכנס איזה חוק או תקנה שתאפשר לזוגות כמונו לקבל הלוואה מיוחדת מהמדינה לצורך זה.
וכמובן , להמשיך לשלוח לוטו............. .
בהצלחה לכולנו אמן.
... בחוה"מ ביקרנו אותה אחרי כמעט חצי שנה מאז העניקה לנו את מתנת החיים .(חמסה חמסה). היה מאודדדדדד מרגששששש, מיד שנפתחה דלת ביתה היא קפצה על הפשוש ובחנה אותו מכף רגל עד ראש.