ערב טובבבב!

ערב טוב לכולם:).............

עבר עליי יום נעים........ ריססתי עישבייה והמון עישבייה, ואז לעשות את הסיבוב הרגיל בתוך הלול שזה לאסוף מתים ולבדוק טמפרטורה וכול פעם יש ריטואל שחוזר על עצמו אני הולך יותר מהר מהם ואני ממש מתאפק לא לתת לרגל שלי לפגוש טוסיק של אפרוח אבל כשאין בררה אז עושים את בעדינות וזה מאד מצחיק לראות אותם עפים מטר שניים(בגובה הקרקע כמובן) וחוץ מזה קיבלתי היום פיצויי פיטורין ואשמח לקבל עצה מה לעשות עם 10000 ש"ח פנויים(אין לי מושג מה הכי עדיף לעשות איתם לעת צרה)

היי מלך../images/Emo8.gif

הייתי מציע לך להשקיע אותם אבל זו לא תקופה מתאימה.... פנק את עצמך קצת, לכולם מגיע פינוק מדי פעם....

מזה אני הכי חושש פלפל מהפינוק הקטן...........

95-N של נוקיה אני חם עליו אש אבל החלטתי לחכות. נראה אולי נחסוך ונחליף את הג'אסטי 92 למשהו שנת 2004 אבל אין לי מושג על איזה סכום מדובר..... נצא מהעצלנות ונתחיל לברר

איזה אוטו אתה מחפש?

אם משהו חסכוני הייתי הולך על פונטו ספייס....גם הנוקיה נחמד אבל שתדע שהוא מפלצת מבחינת גודל. אל תחשוש מהפינוק, צריך לצאת קצת מהשגרה.

יש כתבה בשער של תפוז ממש מרתקת.....

על איזה בלוגר בשם ייגר כנסו ותקראו אני לא מכיר אותו אבל אם יש כאן מישהו שמכיר אשמח לקבל פרטים פלפל נתחיל בנוקיה הוא פשוט חלומי אני יודע שבספטמבר כשהוא היה ממש חדש הוא עלה 4300 שיורוקום,אני מניח שהיום המחיר ירד אבל מאחר ואני נמצא תחת לקוח אסטרטגי(המושב שלי)ואנחנו מקבלים פעם בשנתיים מכשיר במחיר מגוחך אמתין עד חודש הבא שאז מסתיימת תקופת השנתיים שלי ונראה אולי המחיר שלו ירד בקשר לאוטו אני מחפש משהו סטייל ג'אסטי בגודל 1400-1600 סמ"ק ושיהיה לפחות שנת 2004 פונטו ספייס נשמע טוב מה טווח המחירים של מכונית בסדר גודל כזה ובשנתון הזה?

טווח...

לדעתי סביב 45-48 אלף, צנוע 1300, עושה 1 ל-14 ואפילו 16 אם אתה נוסע הרבה מחוץ לעיר.

../images/Emo9.gif../images/Emo13.gifשכחתי לציין שאני רוצה ידנית........

אז אתה רוצה לומר לי ששנתון 2004 במחיר של מתחת ל-40000 ש"ח זה אפשרי?

נרקי

New member
יאווווווו שים אותם בבנק!../images/Emo130.gif

שים עלייך איזה 200 שקל ותלך הערב להוריד שוטים בבר
אחר כך תלך למועדון הבורסה בת"א אני בטוחה שתהנה שם
כל הידידים שלי מספרים רק חוויות

נרקיס אם אני אלך להוריד שוטים.......

כשאחזור לא אוכל להבחין בינך לבין יפה באדום (שהיא לא נוגעת באלכוהול)
נראה לי נתחיל להשקיע באוטו בן 4-3 שנים

דסדס

New member
רק אותי פחות מעניין הכסף...?

אפרוחים חמודייים!!! אני עובדת איתם רק בשלב של הרבה לפני שהם בקעו מהביצה....

DANAQ32

New member
אני רואה ש"העיניינים " נרגעו...

מלך, מזל שהתחלת שיחה על אפרוחים, כסף, ומכוניות... פתאום פלפל נרגע!!! טוב שבאת

האמת דנה בימים האחרונים והערב בפרט../images/Emo6.gif........

ממש שמח פה כבר היה שווה להיכנס לצ'אט טי וי
ואני מאד אשמח אם זה ימשיך ככה

היי ערב נעים!

אחרי שבוע שהתעסקתי רק עם המיטה ( הייתי ממש ממש חולה) סוף סוףקמתי לתחיה

למעלה