ערב טובבבבבב
1 12אניהיא New member 10/12/03 #4 היי נויה ערב טוב../images/Emo24.gif המחשב שלי עשה לי בעיות ובעצם קצת יותר משבוע הייתי מנותקת. אז מה חדש כאן
היי נויה ערב טוב../images/Emo24.gif המחשב שלי עשה לי בעיות ובעצם קצת יותר משבוע הייתי מנותקת. אז מה חדש כאן
א אוסה New member 10/12/03 #5 ../images/Emo6.gifאו ווה תגידי יפסיכית, מה איתך?????????????????? לא שומעים , לא רואים , מה נעלמת זהו?????????????????????????? תתביישי לך טוב אז יאלה שיהיה לך ערב טוב ..........................פוסווווווווווווווווווווווווווו
../images/Emo6.gifאו ווה תגידי יפסיכית, מה איתך?????????????????? לא שומעים , לא רואים , מה נעלמת זהו?????????????????????????? תתביישי לך טוב אז יאלה שיהיה לך ערב טוב ..........................פוסווווווווווווווווווווווווווו
G geni1 New member 10/12/03 #6 לילה טוב../images/Emo29.gif איך עבר עליכם היום? לי היה היום בוחן . מסביבי ישבו בנים מצוננים שמשכו כל הזמן באף !!! זה היה כל כך מעצבן! אופייני לבנים!
לילה טוב../images/Emo29.gif איך עבר עליכם היום? לי היה היום בוחן . מסביבי ישבו בנים מצוננים שמשכו כל הזמן באף !!! זה היה כל כך מעצבן! אופייני לבנים!